Facebook Pixel Και δαρμένος και… δακτυλοδεικτούμενος
| 2011-05-22 12:00:00

Και δαρμένος και… δακτυλοδεικτούμενος

Και δαρμένος και… δακτυλοδεικτούμενος

Ενημερωτικά, έχει καταντήσει αστείο αυτό το «και καλά» παρασκήνιο που προέρχεται από τις ΠΑΕ του ΠΟΚ. Γράφει ο Σταύρος Κόλκας.

Μαρινάκης, που θέλει να κάνει το κομμάτι του και στο βάθος έχει έννομο συμφέρον λόγω εσόδων από το Τσάμπιονς Λιγκ, βγάζει δυσφορία για τον ορισμό του Κάκου, κάτι που ο ΠΑΟΚ μπορούσε και είχε πατήματα να το κάνει, αλλά, σεβόμενος το φερ πλέι που αποφάσισαν κάποτε οι ομάδες στη συνεδρίαση της Λίγκας, κράτησε το στόμα του κλειστό.

Ο Γόντικας, πήρε τη συγκεκριμένη διαρροή από το χεράκι και τη χρησιμοποίησε ως μέτρο συσπείρωσης της ομάδας του, απέναντι στον αντιπαθέστατο για αυτούς Μαρινάκη, πετώντας υπονοούμενα για τον ΠΑΟΚ.

Εναν ΠΑΟΚ που, κατ' ομολογία του Γόντικα, του συμπεριφέρθηκε άψογα στην πρεμιέρα των πλέι οφ, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο ίδιος είχε διάθεση να ανακαλέσει τη μομφή που άφησε για τον ΠΑΟΚ στη τελευταία ανακοίνωση. Δεν ανακάλεσε ποτέ.

Η ΑΕΚ, θιγμένη και καλά από το σύστημα διεξαγωγής των πλέι οφ, έχει ανοίξει μέτωπο με τον Μπέο και μέσα σε αυτό βάζει μέσα και τον ΠΑΟΚ.

Η επιχειρηματολογία όλων αυτών υποτιμά τη νοημοσύνη... παιδιών!

Ο Μπέος μπήκε στα πλέι οφ και αυτό βόλευε τον ΠΑΟΚ γιατί δεν μπήκε ο Αρης. Ο ΠΑΟΚ κέρδισε στον Βόλο γιατί ήταν τυχερός και όχι γιατί ο Βόλος κάθησε να χάσει. Ο ΠΑΟΚ κέρδισε την ΑΕΚ γιατί απλά εκμεταλλεύτηκε τον ρόμβο του Χιμένεθ και τον Παναθηναϊκό γιατί ήταν σε πολύ καλύτερη ημέρα.

Ο ΠΑΟΚ δεν συμπαθεί ούτε γουστάρει τον Μαρινάκη, γιατί απλούστατα αν συνέβαινε κάτι τέτοιο δεν θα ανέβαζε αυτός τον στρατό για ένα παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών στη Τούμπα.

Οπως επίσης, αν ο Μαρινάκης συμπαθούσε τον ΠΑΟΚ, δεν θα άφηνε αυτές τις διαρροές των τελευταίων ημερών να βγούν στο προσκήνιο, γιατί με αυτόν τον τρόπο συσπείρωσε τον Παναθηναϊκό ενόψει του αγώνα με τους Θεσσαλονικείς.

Ειλικρινά, παρατηρώντας το πώς σκέφτεται η πρωτεύουσα για το ποδόσφαιρο, καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως οι σαπουνόπερες του Φώσκολου άφησαν πίσω τους έργο. Εργο ικανό να καταστρέψει το οτιδήποτε έχει μείνει όρθιο σε αυτό το δύσμοιρο άθλημα.

Υ.Γ. Παίξτε ποδόσφαιρο σήμερα και όχι κλεφτοπόλεμο.

Πηγή: Εξέδρα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags