Facebook Pixel 'Μια γροθιά', με Βάσια, Σάββα και Λάκη...
| 2011-05-22 15:56:00

'Μια γροθιά', με Βάσια, Σάββα και Λάκη...

'Μια γροθιά', με Βάσια, Σάββα και Λάκη...

Τρεις κορυφαίοι του ελληνικού ποδοσφαίρου και από τα πλέον διακεκριμένα μέλη της οικογένειας του Ηρακλή, οι Χατζηπαναγής, Κωφίδης, Παπαϊωάννου, έχουν τεθεί μπροστάρηδες στον μεγάλο αγώνα.

Συσπειρώνοντας σαν μια γροθιά όλο τον ‘γαλάζιο’ κόσμο, με αποφασιστικότητα και δυναμική. Αυτό έθεσαν ως απόλυτη προτεραιότητα οι ιθύνοντες του Ερασιτέχνη, συζητώντας για την τελική σύνθεση των ονομάτων, που θα διοριστούν στη νέα Διοίκηση της ΠΑΕ και επεσήμαναν ότι η ηγετική παρουσία των ‘τριών’ είναι το στοιχείο, που μετρά, ασχέτως με τους Ηρακλειδείς, που θα στελεχώσουν, εν τέλει, το συμβούλιο.

Τελικό σχήμα και διορισμός

Οσο για το τελικό σχήμα, το οποίο θα δηλωθεί αύριο, Δευτέρα 23/05 στο Πρωτοδικείο, αυτό θα καθοριστεί ανήμερα της αίτησης διορισμού, δηλαδή αύριο το πρωί. Τα ονόματα θα ανακοινωθούν στον νομικό του Ερασιτέχνη, κ. Θανάση Παπαζαϊτη, ο οποίος θα καταθέσει το αίτημα.


Συγκρότηση σε σώμα

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ θα προκύψει αύριο και, με βάση τα ονόματα, που θα δηλωθούν (τελικώς) στο Πρωτοδικείο, θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα στα γραφεία της Μίκρας η πρώτη σύσκεψή του, με αντικείμενο τη συγκρότηση σε σώμα και την ανακοίνωση του ρόλου καθενός από τους μετέχοντες σε αυτό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags