23/05/11 - 09:40

Κάντε και λίγο κράτει...

Πήραν φόρα στον Ολυμπιακό και ο Ιμπαγάσα λέει ότι η ομάδα μπορεί του χρόνου να παίξει τελικό Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ ο Κοβάσεβιτς, τώρα, κάνει λόγω για Γιουρόπα!

Κάντε και λίγο κράτει...
20.856views 0shares

Σε δηλώσεις που έκανε σε ΜΜΕ της Σερβίας, ο τεχνικός διευθυντής σχολίασε ότι το επίπεδο του φετινού τελικού της διοργάνωσης μπορεί να το φτάσει ο Ολυμπιακός και από βγαίνει η αισιοδοξία του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς στην σερβική ιστοσελίδα «sportservis.pressonline.rs»:

Για μια πιθανή κόντρα Ολυμπιακού – Παρτιζάν στο Τσάμπιονς Λιγκ: «Δεν ξέρω πότε θα έρθω την επόμενη φορά στο Βελιγράδι, αλλά δεν θα ήθελα αυτό να συμβεί σε αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στην Παρτιζάν και τον Ολυμπιακό. Όλοι γνωρίζουμε την αντιπαλότητα που υπάρχει ανάμεσα στις ομάδες, λόγω της αδερφικής σχέσης με τον Ερυθρό Αστέρα».

Για τη σύγκριση μεταξύ Ολυμπιακού – Ερυθρού Αστέρα: «Είναι λάθος να συγκρίνουμε τις δύο αγαπημένες μου ομάδες. Η διαφορά είναι τεράστια επειδή ο Ολυμπιακός έχει πολύ μεγαλύτερο προϋπολογισμό. Προσωπικά πάντως δεν θέλω να το βλέπω από αυτή την οπτική γωνία. Η ατμόσφαιρα στο «Μαρακανά» και το «Καραϊσκάκη» είναι ίδια και πρόκειται για δύο μεγάλες ομάδες που μπορούν να φτάσουν σε ευρωπαϊκό τελικό».

Για την πιθανότητα ο Ολυμπιακός να φτάσει στον τελικό του Europa: «Είδα τον τελικό του Europa μεταξύ Μπράγκα και Πόρτο και διέκρινα ότι το συγκεκριμένο επίπεδο μπορεί να το φτάσει άμεσα ο Ολυμπιακός άλλα όχι ο Ερυθρός Αστέρας. Ίσως για κάποιους να μην φαίνεται ρεαλιστικό όμως είμαι αισιόδοξος από τη φύση μου. Φέτος πήραμε τον τίτλο και ετοιμάζουμε μια ομάδα που θα αφήσει καλή εντύπωση στο Τσάμπιονς Λιγκ».