23/05/11 - 10:26

-"Εί-σα-στε;". -"Οι κα-λύ-τεροι!"

Στα αποδυτήρια της ΑΕΚ βρέθηκε μετά τη λήξη του ματς ο Αδαμίδης και τόνισε στους παίκτες και τον Χιμένεθ ότι η "Ένωση" αξίζει να βρίσκεται στην πρώτη θέση των πλέι οφ. Τότε γιατί δεν βρίσκεται; 

-"Εί-σα-στε;". -"Οι κα-λύ-τεροι!"
54.011views 0shares

«Μπράβο σε όλους. Πραγματικά το λέω μέσα από την καρδιά μου ότι είμαι πολύ υπερήφανος γι’ αυτήν την ομάδα και για όλους εσάς στη διάρκεια της διαδικασίας των πλέι-οφ.

Και σε αυτό το ματς ήμασταν καλύτεροι και κάναμε είκοσι τελικές προσπάθειες», σχολίασε αρχικά ο πρόεδρος της ΑΕΚ και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

«Εμείς αξίζαμε την πρωτιά σε αυτά τα πλέι-οφ. Παίζαμε μόνοι και όλοι τους. Κανείς δεν μας ήθελε στην κορυφή και το ξέρετε. Κι όμως παλέψαμε σε όλα τα ματς και αξίζαμε την πρωτιά.

Πρέπει να δώσουμε τα πάντα για τη νίκη την Τετάρτη και να ολοκληρώσουμε αυτή τη διαδικασία όπως την αρχίσαμε κι όπως έχουμε πάει σε όλη τη διάρκεια των πλέι-οφ. Με αξιοπρέπεια και αποδεικνύοντας πως είμαστε οι καλύτεροι».

Ο Αδαμίδης είπε δύο λόγια και με τον Χιμένεθ. «Ήταν άδικο το αποτέλεσμα. Αυτό είναι κάτι που το είδαν όλοι. Έπρεπε να νικήσουμε. Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο δυστυχώς. Θα έπρεπε όμως να έχουμε πάρει τη νίκη».

«Δώσατε τον καλύτερο εαυτό σας»

Συγχαρητήρια στους παίκτες του, πάντως, έδωσε και ο Μανόλο Χιμένεθ: «Όλοι δώσατε τον καλύτερό σας εαυτό και αξίζατε την πρωτιά. Χάσαμε ένα παιχνίδι στο οποίο αξίζαμε τη νίκη βάσεις της εικόνας του αγώνα. Είμαι υπερήφανος για εσάς και μην ξεχνάτε έχουμε ακόμη ένα παιχνίδι».