Facebook Pixel "Λέγε ό,τι θες, λέγε… "!
| 2011-05-23 12:15:00

"Λέγε ό,τι θες, λέγε… "!

"Λέγε ό,τι θες, λέγε… "!

Μπορεί το λαϊκό άσμα του Καρρά να μην το έχει ακούσει ποτέ ο Τζιμπούρ, στον Ολυμπιακό όμως το τραγουδούν συχνά το τελευταίο διάστημα. Ειδικά όταν ο Αλγερινός κάνει δηλώσεις…

Καμία ανησυχία δεν προκάλεσαν στους «ερυθρόλευκους» όσα σχολίασε χθες στον Τύπο πατρίδας του ο Τζιμπούρ, περί της επιθυμίας του να γνωρίσει ένα καινούργιο πρωτάθλημα. Όχι μόνο γιατί αν… ζορίσουν τα πράγματα ο Αλγερινός είναι πολύ πιθανό να τα διαψεύσει, όπως έχει κάνει κατά τη διάρκεια της θητείας του στην ΑΕΚ, αλλά γιατί οι Πειραιώτες τον έχουν δεμένο τον γάιδαρό τους.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ξεκαθαρίσει ότι ο Τζιμπούρ δεσμεύεται από συμβόλαιο με την ομάδα για δύο ακόμα χρόνια και έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο αν προκύψει πρόταση για την αποχώρησή του. Κάτι που μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει, παρά τα δημοσιεύματα που έχουν δει κατά καιρούς το φως της δημοσιότητας.

Από τον Ολυμπιακό, λοιπόν, έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν έχουν κανέναν λόγο να ανησυχούν για τον «τρομοκράτη». Μόνο αν έρθει μία πολύ καλή πρόταση και συναινέσουν ο Βαλβέρδε και ο Μαρινάκης θα αποχωρήσει από την ομάδα ο Αλγερινός. Με τον Ισπανό τεχνικό να έχει πολύ καλή άποψη για την αξία του, αλλά να μην φαίνεται ότι είναι κάθετος στο ενδεχόμενο παραχώρησής του αν προκύψει μία «δυνατή» προσφορά.

Για αυτό και στον Ολυμπιακό σφύριζαν αδιάφορα μετά και τις τελευταίες δηλώσεις του παίκτη και δεν μπήκαν καν στη διαδικασία να δουν αν έχει «χαθεί» κάτι στη μετάφραση ή κάτι τέτοιο. Ο Τζιμπούρ θα φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού για τα επόμενα δύο χρόνια αν δεν αλλάξει γνώμη ο Βαλβέρδε ή δεν βρεθεί μία πολύ καλή πρόταση για την παραχώρησή του, από αυτές που λέμε ότι δεν απορρίπτονται. Για αυτό και στην πλατεία Αλεξάνδρας δεν ιδρώνει το αυτί τους με όσα είπε ο Αλγερινός, ξεκαθαρίζοντας ότι τα μηνύματα που προσπαθεί να στείλει ο παίκτης (ζητώντας αύξηση αποδοχών κ.λπ.) δεν έχουν αποδέκτη…

Πάντως, πέρα από την ουσία των δηλώσεων του Τζιμπούρ, για την οποία δεν αγχώνεται κανείς, σίγουρα κάποιοι στραβώνουν με την κακή συνήθεια του Αλγερινού να ...μην το κλείνει το στόμα του με τίποτα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags