Facebook Pixel Ο κόσμος γουστάρει Θανάση!
| 2011-05-23 13:14:00

Ο κόσμος γουστάρει Θανάση!

Ο κόσμος γουστάρει Θανάση!

Σε ένα πολύ ενδιαφέρον γκάλοπ για την θετική συνεισφορά της οικογένειας Γιαννακόπουλου στα δρώμενα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, οι φίλοι των πρασίνων ψήφισαν Θανάση ...δαγκωτό.
 

Στη δημοσκόπηση του leoforos.gr, με αφορμή τις δηλώσεις του Θανάση, στην ερώτηση ποιος από την οικογένεια Γιαννακόπουλου (Παύλος, Θανάσης ή Δημήτρης) έχει παίξει πιο θετικό ρόλο στα δρώμενα της ΠΑΕ, ο αδερφός του Παύλου έχει την απόλυτη στήριξη του πράσινου κόσμου.

Τα τελευταία τρία χρόνια με την συμμετοχή τους στην ΠΕΚ, την μετέπειτα διαμάχη με τον Ανδρέα Βγενόπουλο, την συμμαχία με τον Τζίγκερ, τις δηλώσεις, τα πρωτοσέλιδα, αλλά και πολλά άλλα η οικογένεια Γιαννακόπουλου χειροκροτήθηκε και αποδοκιμάστηκε.

Οι περίπου 6.000 φίλοι του Παναθηναϊκού που ψήφισαν στο γκάλοπ δείχνουν με το αποτέλεσμα πως ο Θανάσης είναι ο πιο δημοφιλής από την οικογένεια μιας και το ποσοστό που έπιασε είναι το 72%, ενώ αυτό του Παύλου αγγίζει μόλις το 21%.

Ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΚΑΕ, πριν από τρία χρόνια αποθεωνόταν από τον κόσμο του τριφυλλιού με το σύνθημα: «Παύλο Θεέ, πάρε την ΠΑΕ», πλέον, ο αδερφός του, του έχει πάρει τα ηνία στην αγάπη των φιλάθλων του Παναθηναϊκού.

Οσον αφορά τον Δημήτρη, με ποσοστό μόλις 8% ο κόσμος θεωρεί πως δεν έχει θετική συνεισφορά στα δρώμενα της ΠΑΕ, λόγω μάλλον και της πολιτκής που έχει εφαρμόσει στα media του.

Πηγή: gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags