Facebook Pixel «Απόλαυση διαρκείας!»
| 2011-05-23 14:14:00

«Απόλαυση διαρκείας!»

«Απόλαυση διαρκείας!»

Τα εισιτήρια διαρκείας για την σεζόν 2011-2012 παρουσίασε σήμερα στην αίθουσα «Αχιλλέας Γραμματικόπουλος» του «Γ. Καραϊσκάκης» η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Το «παρών» έδωσαν από την πλευρά της διοίκησης οι Γιάννης Βρέντζος, Γιάννης Μώραλης, Κούλης Δουρέκας και Τάσος Μητρόπουλος, αλλά και οι ποδοσφαιριστές Αριέλ Ιμπαγάσα, Αβραάμ Παπαδόπουλος και Γιάννης Φετφατζίδης.

Τον λόγο πήρε πρώτος ο δ’ αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Μώραλης, ο οποίος τόνισε πως οι τιμές δεν θα αλλάξουν για τους περσινούς κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην συμμετοχή του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ.

«Έχω δίπλα μου έναν καταξιωμένο Έλληνα ποδοσφαιριστή, τον Αβραάμ Παπαδόπουλο και τον Γιάννη Φετφατζίδη, που εκπροσωπεί τη νέα γενιά. Θέλω να πω δυο λόγια για το σύνθημά μας που είναι ‘Aπόλαυση διαρκείας’. Το ποδόσφαιρο είναι κάτι που έτσι πρέπει να το αντιμετωπίζουμε. Ως απόλαυση. Θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό να έχουμε ένα δίωρο απόλαυσης, ένα δίωρο χαράς», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Κρατήσαμε τις τιμές στα ίδια επίπεδα, για να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους που πέρυσι στάθηκαν δίπλα μας. Οι όποιες αυξήσεις γίνονται για νέους κατόχους και αυτές δεν είναι μεγάλες, για να σεβαστούμε τους νέους κατόχους. Θα έχουμε διαφορετική πολιτική και στα απλά εισιτήρια των αγώνων. Οι τιμές είναι καλές και για έναν ακόμη λόγο. Ο Ολυμπιακός έχει εξασφαλίσει την είσοδό του στο Champions League και θα δώσει το λιγότερο 22 αγώνες. Φέτος, γενικά είχαμε καλή συμπεριφορά από τον κόσμο, με εξαίρεση το δίλεπτο μετά τον Παναθηναϊκό, ενώ δεν δώσαμε ματς κεκλεισμένων των θυρών. Είμαστε μία οικογένεια. Νιώθουμε όλοι μια οικογένεια. Διοίκηση, προπονητές, παίκτες, φίλαθλοι. Τα τελευταία 15-20 χρόνια νιώθουμε έτσι και έτσι θα συνεχίσουμε, με απόλαυση για το γήπεδο».

Από την πλευρά του, ο Ιμπαγάσα στάθηκε στη σημασία που έχει η παρουσία του κόσμου στο γήπεδο: «Είναι πολύ σημαντικό να παίζουμε σε γεμάτο γήπεδο και ο Ολυμπιακός έχει αυτό το προνόμιο. Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη στήριξή του πέρυσι. Ελπίζουμε και φέτος να είναι γεμάτο το γήπεδο». Με τη σειρά του, ο Φετφατζίδης σημείωσε: «Όσο σημαντικό είναι για έναν έμπειρο παίκτη να είναι γεμάτο το γήπεδο, άλλο τόσο είναι και για έναν νεαρό. Ο κόσμος μας δίνει ώθηση». «Να βρεθούμε με τον Ολυμπιακό και πάλι ψηλά σε Ελλάδα και Ευρώπη», το μήνυμα του Αβραάμ.

Αξίζει να σημειωθεί πως με κάθε αγορά εισιτηρίου διαρκείας ενισχύεται και ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός αφού θα καταβληθεί ένα ποσό της τάξεως των 60 ευρώ...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags