Facebook Pixel Φέρτε πίσω τα κλεμμένα!
| 2011-05-23 16:25:00

Φέρτε πίσω τα κλεμμένα!

Φέρτε πίσω τα κλεμμένα!

O Νικόλας Βασιλαράς γράφει για το γκολ-οριακό οφσάιντ του Ζιλμπέρτο και αναφέρεται στα προηγούμενα διαιτητικά λάθη σε βάρος του Παναθηναϊκού.

Να θες να αγιάσεις και να μην μπορείς. Να ψάχνεσαι για να ξεχαστείς και να ηρεμήσεις ρε αδερφέ, να μην θυμάσαι όλα αυτά που σου έκαναν και αυτοί ΕΚΕΙ. Να πουλάνε την τρέλα τους, να σου (ξανά) βιάζουν τη λογική, να σε βγάζουν και κερατά και δαρμένο. Και προφανώς όλα αυτά να συμβαίνουν για… ευνόητους λόγους και επειδή όλα έχουν την «τιμή» τους. Και συνήθως ότι πληρώνεις παίρνεις…

Δεν πέρασαν και πολλές ώρες από τότε που ανέβασα το μπλογκ με τα όσα έγιναν εντός και εκτός του ΟΑΚΑ και με αναγκάζουν να ξαναγράψω. Να βαράμε… υπερωρίες και φυσικά στο τζάμπα, όχι σαν κάτι υπάλληλους, μπας και αποκατασταθεί η τάξη και καταλάβει ο κόσμος μέρος της αλήθειας.

Διότι λέγε –λέγε σε λίγο θα το πιστέψουμε. Δεν υπάρχει δηλαδή κανένας Μαρινάκης και κανένας Μπέος, κανένας Παραγκάρχης και κανένας Περπινιάδης. Αυτός ο… αληταράς ο Γόντικας τα έχει κάνει όλα και έχει στήσει νέα παράγκα η οποία λύνει και δένει στα πλέι οφ και πάει να βγάλει τον Παναθηναϊκό στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ετσι δεν σας λένε; Κι αν δεν θα σας το είπαν θα το πουν σύντομα. Αυτή είναι η «εργολαβία» που έχουν αναλάβει ακόμη και στις… διακοπές τους μπας και ξεχαστούν τα υπόλοιπα.

Ο κόσμος όμως δεν ξεχνάει, ότι και να του λένε οι παπαγάλοι που ξεφυτρώνουν ο ένας μετά τον άλλον. Ας φέρουν πρώτα πίσω τα κλεμμένα (και) της φετινής σεζόν και το ξεκινάμε και πάλι από μηδενική βάση. Αντέχουν; Μπορούν χωρίς Καλόπουλους και σία να πάρουν πρωτάθλημα οι μεν και χωρίς Παπάδες Κύπελλο οι δε; Χλωμότατο. Ας αφήσουν λοιπόν τα παραμυθάκια γιατί πέρα από 5-10 πρόβατα δεν πείθουν κανέναν.

Τα λέω όλα αυτά διότι χάλασαν το σύμπαν για το γκολ του Ζιλμπέρτο που από το ριπλέι φάνηκε οριακά οφσάιντ. Ε και; Μήπως στα ίδιο ματς δεν ΚΑΤΑΠΙΕ ο Κάκος το πέναλτι του Τσουκαλά; Ή μήπως κατάλαβε κανείς στη διάρκεια του αγώνα ότι ο διαιτητής αυτός είχε διάθεση να παίξει έδρα και να σπρώξει τον γηπεδούχο; Πλάκα κάνουμε τώρα;

Και στην τελική, επειδή θέλετε να τα διαχωρίσουμε και να μιλάμε μόνο για τη βαθμολογία των πλέι οφ γιατί δεν μας λέτε τι έχει συμβεί μέχρι τώρα σε αυτές τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές; Έφαγε ο Σιδηρόπουλος το πέναλτι στην Τούμπα; Έπνιξε ο Τσινιάρης άλλο ένα πάνω στον Σισέ κόντρα στην ΑΕΚ; Ήταν οφσάιντ το γκολ του Ολυμπιακού Βόλου με τον Παναθηναϊκό; Όσο για τον Κάκο τα είπαμε και παραπάνω. Για ποια εύνοια μιλάτε λοιπόν κύριοι ψεύτες; Ποιον κοροϊδεύετε και τι αποστολή εκτελείτε; Αφήστε μας στην ησυχία μας, πάρτε τα κουβαδάκια σας και πηγαίνετε να παίξετε σε άλλη παραλία.

ΥΓ: Για τον Παναθηναϊκό εμφύλιο με τους Βαρδινογιαννικούς και τους απέναντι που ξέσπασε στην εξέδρα και θα ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ, τα «τι» και τα «πως» θα τα πούμε ξανά στο leoforos. Είναι ΔΙΚΟ ΜΑΣ θέμα και δεν είναι ωραίο να διαιωνίζεται εδώ μέσα. Τα λέμε σε πιο στενό και πιο Παναθηναϊκό χώρο και όλα θα λυθούν...

Πηγή: gazzetta.gr

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags