Facebook Pixel «Η διοίκηση ένσταση, εσείς νίκη με ΠΑΟ»
| 2011-05-23 20:12:00

«Η διοίκηση ένσταση, εσείς νίκη με ΠΑΟ»

«Η διοίκηση ένσταση, εσείς νίκη με ΠΑΟ»

Η ένσταση, που αναμένεται να κάνει η ΑΕΚ για την εγκυρότητα του αγώνα στον Βόλο, αναπτέρωσε τις ελπίδες των «κιτρινόμαυρων» για έξοδο στο Champions League, o Μανόλο Χιμένεθ όμως ζήτησε από τους παίκτες του να πάρουν τη νίκη στον αγώνα της Τετάρτης με τον Παναθηναϊκό!

Στην προπόνηση της Δευτέρας, ο προπονητής της «Ένωσης» μοίρασε παρά την ήττα συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για την εμφάνισή τους στο Πανθεσσαλικό, τόνισε όμως ότι δεν πρέπει να έχουν στο μυαλό τους την ένσταση. Γιατί αυτό που προέχει είναι να νικήσουν τον Παναθηναϊκό την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ.

«Συγχαρητήρια για την προσπάθεια σας στον Βόλο καθώς ήμασταν καλύτεροι, κάναμε πολλές ευκαιρίες και έπρεπε να νικήσουμε. Δεν τα καταφέραμε αλλά η χρονιά δεν τελείωσε. Έχουμε ακόμη ένα ματς, αυτό με τον Παναθηναϊκό, στο οποίο πρέπει να νικήσουμε. Μπορεί να γίνει ένσταση από τη διοίκηση για τον Βόλο αλλά είτε γίνει είτε όχι, εμείς πρέπει να κάνουμε το καθήκον μας την Τετάρτη παρά τις απουσίες», ήταν τα λόγια του Χιμένεθ στους «κιτρινόμαυρους».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags