Facebook Pixel Η αριθμητική του Μαρινάκη
| 2011-01-09 12:16:00

Η αριθμητική του Μαρινάκη

Η αριθμητική του Μαρινάκη

Μετά το πέναλτι του Δαλούκα ο Μαρινάκης έκανε τους δικούς υπολογισμούς για τη βαθμολογία του Παναθηναϊκού. Τώρα, μετά το φάουλ του Σταθόπουλου, πόσους βαθμούς έπρεπε έχει;

Μεγάλος εκνευρισμός υπάρχει στον Ολυμπιακό για την απόφαση του διαιτητή Σταθόπουλου να ακυρώσει χθες το γκολ του Άρη στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Στελέχη της ΠΑΕ σχολιάζοντας τη διαιτησία στο ματς του ΟΑΚΑ συμφωνούσαν με την αριθμητική του Βαγγέλη Μαρινάκη και έλεγαν ότι ο Παναθηναϊκός μόνο στα δύο ματς με τον Άρη έπρεπε να είχε πάρει 2 βαθμούς αντί για έξι!

Το αφεντικό του Ολυμπιακού ήταν που έκανε υπολογισμούς μετά το πρώτο παιχνίδι των «πράσινων» στο «Βικελίδης» και αναφερόμενος για το «έγκλημα κατά της Ελλάδος» είχε πει ότι «αιώνιος» αντίπαλος έπρεπε να είχε 2 βαθμούς λιγότερους.

Τώρα, άνθρωποι της ομάδας έλεγαν στη λογική του Μαρινάκη: «Μόνο απέναντι στον Άρη έχει πάρει τέσσερις πέτσινους βαθμούς ο Παναθηναϊκός. Δύο του έκανε δώρο Δαλούκας στο ματς του πρώτο γύρου και δύο ο Σταθόπουλος τώρα στο ΟΑΚΑ», σχολίαζαν στον Ολυμπιακό και συνέχιζαν:

«Με τεχνητές αναπνοές τον κρατάνε ζωντανό στο πρωτάθλημα τον Παναθηναϊκό, αλλά ας τα βλέπουν αυτά στην ΕΠΟ και στην ΚΕΔ. Προφανώς θέλουν να κάνουν ντέρμπι το πρωτάθλημα, αλλά να ξέρουν ότι δεν πρόκειται για τους κάνουμε τη χάρη. Είναι σκάνδαλο που αυτός ο Παναθηναϊκός παραμένει με το έτσι θέλω στην κορυφή. Και να ξέρουν κάποιοι ότι όλα αυτά δεν θα περάσουν έτσι…»
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags