Facebook Pixel «Έχω κλείσει στον ΠΑΟ»!
| 2011-05-24 09:23:00

«Έχω κλείσει στον ΠΑΟ»!

«Έχω κλείσει στον ΠΑΟ»!

Λίγο πριν λαλήσει ο κόκορας στην ελληνική ύπαιθρο (ξημερώματα Κυριακής, γύρω στις πέντε παρά) ο Ισμαέλ Μπλάνκο διασκέδαζε στο «Island» μαζί με τον Σάνελ Γιάχιτς και ένα ακόμη άνδρα (ψηλό, αγνώστου ταυτότητας).

Για να μη δημιουργούνται πάντως παρεξηγήσεις, να διευκρινήσουμε ότι οι δύο παίκτες της ΑΕΚ δεν είχαν συμπεριληφθεί στην αποστολή για το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου και προφανώς έχασαν τον ύπνο τους από τη στεναχώρια τους...

Εκεί, λοιπόν, στο νυχτερινό μαγαζί των νοτίων προαστίων ένας θαμώνας αναγνώρισε τον Αργεντινό επιθετικό και έσπευσε να τον «μαρκάρει» για μια φωτογραφία. «Αν είσαι φίλος της ΑΕΚ πρέπει να πληρώσεις» του είπε αστειευόμενος ο Μπλάνκο και τότε ο φίλαθλος εμφάνισε το κινητό του, για να δείξει τα πειστήρια των «πράσινων» φρονημάτων του.

«Σε παρακαλώ, εγώ είμαι βάζελος» τον ενημέρωσε και έδειξε το τριφύλλι στην οθόνη της συσκευής του. Τότε ο ψηλός της παρέας του Μπλάνκο γέλασε και παρενέβη στη συζήτηση, αποκαλύπτοντας ότι «έχει κλείσει στον Παναθηναϊκό για τέσσερα χρόνια».

Ο οπαδός του Παναθηναϊκού αιφνιδιάστηκε, αλλά έμπλεος ενθουσιασμού απευθύνθηκε στον Αργεντινό σέντερ φορ. «Αλήθεια; Αλήθεια;» ρώτησε, με τον 28χρονο επιθετικό να απαντάει: «Οh yes, oh yes»...

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags