24/05/11 - 10:34

Το ...μαρτύρησε ο μικρός Σισέ;

Με δώρο ένα αυτόγραφο του πατέρα του για κάθε συμμαθητή του, ο μικρός Κάσιους έδωσε την εντύπωση της μη επιστροφής στην Ελλάδα.

Το ...μαρτύρησε ο μικρός Σισέ;
49.993views 0shares

Ο λαός μας συνηθίζει να λέει ότι... «από τρελό και από μικρό μαθαίνεις την αλήθεια». Και είναι γεγονός ότι η εντύπωση που έδωσε την περασμένη εβδομάδα ο 5χρονος γιος του Τζιμπρίλ Σισέ αποχαιρετώντας τους συμμαθητές του στο κολέγιο Σεντ Λόρενς στο Κορωπί ήταν ότι μάλλον τους... αποχαιρετούσε για πάντα!

Ο μικρός Κάσιους έδωσε σε όλους από μία φωτογραφία του πατέρα του με την υπογραφή του σε ένα πολύ ωραίο αυτόγραφο, αποχαιρέτησε έναν προς έναν όλους τους συμμαθητές του στο προνήπιο του Σεντ Λόρενς και αποχώρησε από το σχολείο περίπου δεκαπέντε μέρες πριν από το τέλος των μαθημάτων αναχωρώντας για την Αγγλία με τη μητέρα του, Τζούντι.

Σαφέστατα και ο καθένας θα μπορούσε να πει ότι ο Κάσιους απλώς χαιρέτησε εν όψει των καλοκαιρινών διακοπών, αλλά αυτό που δεν πέρασε απαρατήρητο από τους συμμαθητές του είναι ότι πέρυσι δεν είχε ακολουθήσει το όλο... τελετουργικό. Ούτε καν αυτόγραφο του Τζιμπρίλ δεν είχε μοιράσει.

Σε κάθε περίπτωση, αυτό που κατάλαβαν οι μικροί συμμαθητές του ήταν ότι ο αποχαιρετισμός ήταν οριστικός... Και γι' αυτό και το συζήτησαν με όσους γονείς τους τυχαίνει να είναι φίλαθλοι!

Πηγή: Goal