Facebook Pixel Αραγε ξέρει τι είναι ΑΕΚ;
| 2011-05-24 16:14:00

Αραγε ξέρει τι είναι ΑΕΚ;

Αραγε ξέρει τι είναι ΑΕΚ;

Η δυνατότητα της ΑΕΚ να υποβάλει ένσταση και να κερδίσει το ματς του Βόλου στα χαρτιά (κούνια που την κούναγε... σιγά μην κερδίσει ένσταση στη Σούπερ Λίγκα του Μπέου και του Μαρινάκη), ξεκίνησε μια κουβέντα εσωτερικά μεταξύ των οπαδών της.

Γράφει ο Στράτος Σεφτελής...

Η συντριπτική πλειονότητα είναι σαφώς υπέρ της μη υποβολής ένστασης από την ομάδα τους. Μια ομάδα που έχει κάνει σημαία της (και με το δίκιο της) ότι της αφαιρέθηκε τίτλος πρωταθλήτριας στα χαρτιά, δεν μπορεί να υποπέσει σε τέτοιο τεράστιο ολίσθημα. Υπάρχουν όμως και αρκετοί που υποστηρίζουν ότι πρέπει να τιμωρηθεί ο μεγαλύτερος υβριστής της ΑΕΚ και της ιστορίας της, ο Μπέος.

Η δεύτερη άποψη είναι σαφώς λανθασμένη. Υπάρχουν άλλοι τρόποι για να τιμωρηθεί ο συγκεκριμένος. Τρόποι που να στηρίζονται στους νόμους. Δεν μπορείς όμως να τιμωρήσεις μια ομάδα αγωνιστικά (Ολυμπιακός Βόλου), που έχει 3-1 νίκες απέναντί σου φέτος, με το πρόσχημα ότι θέλεις να εκδικηθείς τον ιδιοκτήτη της.

Ετσι ακριβώς αντιδρούν ομαδούλες της γειτονιάς. Και η ΑΕΚ ούτε υπήρξε, ούτε θα υπάρξει ποτέ κοντόφθαλμος σύλλογος, παρά την προσπάθεια μερικών να τη μετατρέψουν σε ομάδα γραφικών. Είναι πολύ κρίσιμη η απόφαση που καλείται να πάρει ο κ. Αδαμίδης. Ηλθε η ώρα να αποδείξει ότι έχει συνειδητοποιήσει το μέγεθος της ομάδας που ηγείται. Από την άλλη, αν διαφωνεί με τις πρακτικές Μπέου, δεν θα ψήφιζε τον εκλεκτό του (Καννελόπουλο) στις εκλογές της Σούπερ Λίγκας το περασμένο καλοκαίρι...

Πηγή: Εθνοσπόρ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags