Facebook Pixel «Είναι πολλά τα λεφτά… Άρη!»
| 2011-01-09 14:54:00

«Είναι πολλά τα λεφτά… Άρη!»

«Είναι πολλά τα λεφτά… Άρη!»

Θέμα χρημάτων είναι για τον Χαβίτο η μεταγραφή στον Ολυμπιακό, αφού αφενός η πρόταση των «ερυθρόλευκων» ήταν καλύτερη, αφετέρου οι «κίτρινοι» του χρωστούν λεφτά. Πώς να μείνει στη Θεσσαλονίκη, μετά;

«Είναι οικονομικό το θέμα», ήταν η ατάκα που έδωσε το έναυσμα για να ξετυλίξουμε το κουβάρι της συζήτησης. «Σου χρωστάνε;», ρωτήσαμε. «Ναι, ναι», απάντησε, κάνοντας χαρακτηριστική κίνηση με το χέρι. Και πρόσθεσε: «Και από πέρυσι κάτι μπόνους αλλά και φέτος. Σαν ποσό δεν είναι πάρα πολλά χρήματα, γιατί το συμβόλαιό μου έτσι και αλλιώς δεν είναι υψηλό, όμως είναι αρκετά. Ας μου δώσουν πρώτα αυτά που μου χρωστάνε μέχρι τώρα».

Πριν την αλλαγή του νέου χρόνου, από το ρεπορτάζ προέκυπτε ότι ο Αρης θα κινηθεί άμεσα για νέα συνάντηση με τον μάνατζέρ του (σ.σ. η προηγούμενη είχε γίνει τις παραμονές του παιχνιδιού με τη Λεβερκούζεν), προκειμένου να συζητηθεί η πιθανότητα ανανέωσης του συμβολαίου του. Μάλιστα, οι πληροφορίες ήθελαν τους «κίτρινους» να είναι πρόθυμοι να κάνουν βελτιωμένη πρόταση στο 3ετές συμβόλαιο που του προσφέρουν (με ετήσιες αποδοχές περίπου 350.000 ευρώ).

Ωστόσο, ο Ισπανός ήταν ξεκάθαρος όταν τον ρωτήσαμε για το αν θα υπάρξει νέα διαπραγμάτευση, βγάζοντας και το παράπονό του: «Δεν νομίζω. Εγινε μια συνάντηση, εγώ ζήτησα τόσα (σ.σ. κάνει μια χαρακτηριστική κίνηση με το χέρι του, σηκώνοντάς το στο ύψος του στήθους του), ο Αρης μου δίνει τόσα (σ.σ. νέα κίνηση, με το χέρι να σηκώνεται σαφώς χαμηλότερα). Μου είπαν ‘είναι πολλά’. Εγώ τους απάντησα ότι και φέτος πολλά έχουν γίνει (σ.σ. υπονοώντας εμμέσως την καλή πορεία στην Ευρώπη και τη συμβολή του, με την αγωνιστική παρουσία). Οπότε...».

Πηγή: sentragoal.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags