Facebook Pixel Καλά έκανε η ΑΕΚ!
| 2011-05-25 07:42:00

Καλά έκανε η ΑΕΚ!

Καλά έκανε η ΑΕΚ!

O Νικόλας Βασιλαράς εξηγεί γιατί έκανε καλά η ΑΕΚ που κατέθεσε ένσταση για το ματς του Βόλου.

Αναλυτικά το άρθρο του:

Θα συμφωνείτε πως μεγαλύτερο θέμα ακόμη και από το ίδιο το ματς ΑΕΚ – Παναθηναϊκός έχει γίνει η ένσταση της ΑΕΚ. Και όχι αδίκως. Να πω και εγώ τη γνώμη μου; Θα πάω κόντρα σε πολλούς φίλους του τριφυλλιού αλλά και της Ενωσης και θα πω ότι ΚΑΛΑ έκανε η Ενωση και προχωράει με δικαιολογίες της πλάκας για να πάρει το μαϊμού διπλό. Πριν φυσικά με πάρετε με τις ντομάτες, θα το στηρίξω κάπως και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του.

Στο πρωτάθλημα του Παραγκάρχη και του Περπινιάδη, στο πρωτάθλημα του Καλόπουλου και των παραρτημάτων δεν είναι δυνατόν να πηγαίνεις με τον σταυρό στο χέρι γιατί στο τέλος θα σε πούνε και ΜΑΛΑΚΑ. Ναι, το ξέρω πως είναι κόντρα στην ηθική και στις αξίες που έχουμε μεγαλώσει αυτό που γράφω, είναι όμως και η αλήθεια.

Λεονταρισμοί και παλικαριές δεν χωράνε γιατί κανένας δεν θα σου πει ποτέ μπράβο. Ρωτήστε και τον… Τζίγκερ που δεν ασχολείται με τίποτα απ’ όλα αυτά, τι προκοπή είδε και πόσες κούπες σήκωσε. Μα εδώ ρε παιδιά κάνουν ακόμη τους κινέζους και μας δουλεύουν μπροστά στα μούτρα μας με τις κασέτες, στην ένσταση θα συγκινηθούν;

Μήπως δεν έκανε φιέστα ο Ολυμπιακός τη χρονιά του Βάλνερ; Σαν τρελοί το πανηγύρισαν, χωρίς καμία ντροπή αφού έτσι έχουν μεγαλώσει και δεν σέβονται τίποτα και κανέναν. Ή αν θέλετε καλύτερα έτσι τους έμαθε ο Κόκκαλης και το συνέχισε και ο διάδοχός του. Στη λογική του «πρωτάθλημα με κάθε τρόπο». Αυτό δηλαδή που πρόσφατα μαρτύρησε χωρίς ξύλο και ο γιόκας του ο Πετράκης και πέρασε στο ντούκου.

Ποιον να λυπηθεί δηλαδή η ΑΕΚ, τον Μπέο; Αυτόν που τους έλεγε μετά το 0-4 για τσόντες; Και μακάρι να ήταν ο Παναθηναϊκός στη θέση της. Εκεί να δείτε ένσταση που θα του ‘ριχνε. Όλη δικιά του. Αλλά δεν πειράζει. Και μόνο που θα παρακαλάει να κερδίσει ο Παναθηναϊκός ώστε να βγει Ευρώπη δεν είναι και λίγο. Για σκεφτείτε το.

Εννοείται πως επί της ουσίας το «πάτημα» της ΑΕΚ είναι της πλάκας. Στα αποδυτήρια πήγε ο Μπέος, δεν μπήκε στο γήπεδο να βάλει κανένα γκολ. Αρα δεν συγκρίνεται ούτε καν με την ιστορία του Βάλνερ, που τουλάχιστον έπαιζε άσχετα αν στην ουσία ήταν απλώς δηλωμένος στην ενδεκάδα της Καλαμαριάς, διότι ποτέ δεν υπήρξε ποδοσφαιριστής Βάλνερ.

Δεν επηρέασε δηλαδή κανένα αποτέλεσμα, αλλά τι ψάχνουμε τώρα; Και με τον Καλόπουλο και τα δύο κουμάσια τους βοηθούς του που το επηρέασαν μήπως άλλαξε κάτι; Για ποια ηθική λοιπόν και για ποιο ποδόσφαιρο γενικότερα μιλάμε; «Ελλάς – Ελλάς η χώρα της πουστιάς» δεν φωνάζουν κάποιοι; Ψέματα είναι;

Για τον Παναθηναϊκό εννοείται πως δεν είναι καλή η εξέλιξη αυτή αν και ουσιαστικά τον ίδιο στόχο έχεις και πάλι. Τους νικάς και βγαίνεις στο Τσάμπιονς Λιγκ. Απλά δεν είναι το ίδιο να παίζεις με αδιάφορο αντίπαλο και το ίδιο με μια ομάδα που ξαφνικά βρήκε κίνητρο. Επειδή βέβαια σε κάθε περίπτωση έχεις καλύτερη ομάδα, τους κερδίζεις και τους αφήνεις να περιμένουν την… ένσταση για να επικυρωθεί η βαθμολογία και να δουν πόσο πιο κάτω από σένα θα τερματίσουν.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags