Facebook Pixel Δεν τον λες και… κελεπούρι (BINTEO)
| 2011-05-25 10:25:00

Δεν τον λες και… κελεπούρι (BINTEO)

Δεν τον λες και… κελεπούρι (BINTEO)

Σε επαφή με την Στεάουα Βουκουρεστίου βρίσκεται η ΑΕΚ, καθώς όπως αποκαλύπτει ρουμανικό δημοσίευμα ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ιφεάνι Εμεγκάρα.

Ο Νιγηριανός αριστερός μπακ θέλει να φύγει από την ομάδα του, ενώ οι απαιτήσεις του ανέρχονται στις 300.000 ευρώ. Πάντως, το «onlinesport.ro» αναφέρει πως ο 27χρονος άσος τα τελευταία τέσσερα χρόνια ταλαιπωρείται από πολλούς τραυματισμούς…

«Ο Εμεγκάρα έλαβε πρόταση από την Ελλάδα. Μπορεί η Στεάουα να έχει στην λίστα της δύο παίκτες από την ΑΕΚ, αλλά ετοιμάζεται να της στείλει έναν παίκτη. Ο Εμεγκάρα που λήγει το συμβόλαιο του, βρίσκεται στο στόχαστρο της πρώην ομάδας του Άλβες. Μετά από τέσσερα χρόνια και πολλούς τραυματισμούς ο Εμεγκάρα θα φύγει από την Ρουμανία», γράφει χαρακτηριστικά η εν λόγω ιστοσελίδα και προσθέτει:

«Ο μάνατζερ του παίκτη έχει έρθει σε επαφή με εκπροσώπους της ΑΕΚ και οι δύο πλευρές ξεκίνησαν τις διαπραγματεύσεις. Ο Εμεγκάρα απαιτεί μισθό 300.000 ευρώ και οι Έλληνες είναι πρόθυμοι να του ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις. Επίσης ο ποδοσφαιριστής έχει προτάσεις από το Βέλγιο και την Σερβία».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags