Facebook Pixel «Κουλουράκια» στο Παγκρήτιο
| 2011-01-09 17:50:00

«Κουλουράκια» στο Παγκρήτιο

«Κουλουράκια» στο Παγκρήτιο

Από τη μία είχαμε τον Εργοτέλη που έχει μόλις 2 ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, από την άλλη τον Ολυμπιακό Βόλου που είχε 9 και τις έκανε… 10 μετά το 0-0 στο Παγκρήτιο. Οι Κρητικοί πάντως φωνάζουν για πέναλτι στον Μπούντιμιρ στο 91`.

Το πρώτο μέρος ήταν η χαρά του… τερματοφύλακα. Μηδέν σε όλα, πλην ενός σουτ του Μόνχε στο 42` που έβγαλε σε κόρνερ ο Δασκαλάκης.

Στο δεύτερο δεν είδαμε κάνα… υπερθέαμα, αλλά τουλάχιστον άναψαν κάπως τα αίματα! Στο 58` αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Ολίσε για εκτός φάσης χτύπημα στον Αλβάρεζ.

Από `κει και πέρα, ο Εργοτέλης είχε κάποιες καλές φάσεις (50` Φραγκουλάκης, 69` Μπέτο, οι κυριότερες), ενώ ο Βόλος απείλησε στο 78` αλλά το 1-2 του Μαρτίν με τον Μόνχε δεν είχε ευτυχή κατάληξη.

Πάντως, οι Κρητικοί έχουν να λένε πως είχαν τη μεγαλύτερη ευκαιρία στο ματς, όταν στο 81` ο Γιακούποβιτς έβγαλε δύσκολα την κεφαλιά του Μπούντιμιρ. Οι Βολιώτες απάντησαν με τον Σολάκη στο 84`, με τον Δασκαλάκη να διώχνει με τα πόδια!
 

To φιλμ του αγώνα

58΄ Αποβολή για τον Εργοτέλη, ο Ολίσε χτύπησε τον Αλβάρεζ εκτός φάσης και είδε την κόκκινη κάρτα. Για την ίδια φάση ο παίκτης του Βόλου αντίκροισε την κίτρινη κάρτα.

46΄ (16.01) Έναρξη δεύτερου ημιχρόνου

45΄ (15.50) Ημίχρονο στην Κρήτη. Οι δύο ομάδες έκαναν ένα κακό πρώτο ημίχρονο, χωρίς φάσεις και θέαμα.

Έναρξη (15.00)

Οι συνθέσεις:

Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Βίσιο, Ρομάνο (86' Λεάλ), Τζούνιορ, Ρουμπάκης, Χίμπλινγκερ, Ολίσε, Σασιασβίλι, Φραγκουλάκης (77' Κυριακίδης), Μπούντιμιρ, Βερπακόφσκις (61' Μπέτο).

Ολυμπιακός Βόλου (Σάκης Τσιώλης): Γιακούποβιτς, Ζαραδούκας, Ντολεζάι, Καπετάνος (85' Πλιάγκας), Ρίκκα (52' Μπρέσκα), Ρόκας (70' Σολάκης), Αλβάρες, Μαρτίν, Σανκαρέ, Μόνχε, Ζελέσι.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags