Facebook Pixel Ο... σκληρός Κόουλμαν!
| 2011-05-25 14:06:00

Ο... σκληρός Κόουλμαν!

Ο... σκληρός Κόουλμαν!

Η Β’ Εθνική μπορεί να φαντάζει για πολλούς τρομακτική. Όχι και για έναν άνθρωπο που έκανε πέντε εγχειρήσεις μέσα μια εβδομάδα.

Επιγραμματικά…

Στο Σουόνσι το 1970 ξεκινάει το ένα κομμάτι της ιστορίας. Στις 10 Ιουνίου γεννήθηκε ο Κρίστοφερ Κόουλμαν στην παραλιακή πόλη της Ουαλίας. 17 χρόνια αργότερα έρχεται το δεύτερο κομμάτι της ιστορίας. Τότε, ήταν που έκανε το ντεμπούτο του σε ποδοσφαιρικό γήπεδο με την Swansea City, παρότι δεν ήταν η πρώτη ομάδα που επέλεξε. Ούτε το ποδόσφαιρο, όμως, ήταν το πρώτο άθλημα του διάλεξε. Ο Κόουλμαν ξεκίνησε έφτασε μέχρι το ημιεπαγγελματικό επίπεδο στο ράγκμπι, ένα άθλημα ιδιαίτερα δημοφιλές στη Μεγάλη Βρετανία.

Σε ηλικία 16 ετών ήρθε η στροφή στο ποδόσφαιρο και η πρώτη του επαγγελματική ομάδα ήταν η Μάντσεστερ Σίτι. Σύντομα, όμως, επέστρεψε στο σπίτι του για να ξεκινήσει την καριέρα του από τα χαμηλά. Μετά από τέσσερα χρόνια κι έχοντας φτάσει σε ένα καλό επίπεδο για το ουαλικό ποδόσφαιρο, ήρθε η πρώτη μεταγραφή. Η Κρύσταλ Πάλας ξόδεψε περίπου 250.000 λίρες για να τον αποκτήσει με την Σουόνσι να διατηρεί και κάποιο ποσοστό μεταπώλησης. Μετά από 143 εμφανίσεις και 16 γκολ πήρε μεταγραφή για την Μπάλκμπερν και παράλληλα χρίστηκε διεθνής με την Εθνική Ουαλίας.

Διαβάστε ολόκληρο το θέμα στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags