Facebook Pixel Ο Μαχλάς απέσπασε …τυχαία το "οκ" του Πιλάβιου!
| 2011-05-25 14:45:00

Ο Μαχλάς απέσπασε …τυχαία το "οκ" του Πιλάβιου!

Ο Μαχλάς απέσπασε …τυχαία το "οκ" του Πιλάβιου!

Ο Σοφοκλής Πιλάβιος συναντήθηκε τυχαία με το Νίκο Μαχλά και του υποσχέθηκε ότι θα επανεξεταστεί ο φάκελος του ΟΦΗ και όλα τα στοιχεία.
 

H συνάντηση έγινε τυχαία στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” με τον Μαχλά να επιστρέφει στην Κρήτη και τον Πιλάβιο να αναχωρεί για το εξωτερικό. Ο πρόεδρος του ΟΦΗ “στρίμωξε στην γωνία” τον Σοφοκλή Πιλάβιο και απαίτησε την επανεξέταση του φακέλου του ΟΦΗ μιλώντας μαζί του σε πολιτισμένο κλίμα.

Ο Νίκος Μαχλάς του τόνισε ότι υπάρχει λάθος ενημέρωση για τον φάκελο του ΟΦΗ και όλα όσα έχουν γίνει δεν αφορούν την υπόθεση της Κρητικής ομάδας. Από την πλευρά του, ο Σοφοκλής Πιλάβιος του υποσχέθηκε ότι θα επανεξετάσει τον φάκελο της Κρητικής ομάδας.

“Είχα λάθος ενημέρωση για τον φάκελο του ΟΦΗ. Σου υπόσχομαι Νίκο ότι ο φάκελος σας θα επανεξεταστεί, αρκεί όλα όσα μου λες να είναι αλήθεια.

Ακολουθήσετε τις νόμιμες διαδικασίες και εφόσον είναι όλα εντάξει, τότε θα έχετε το δικαίωμα να δικαιωθείτε στο διαιτητικό δικαστήριο”, ήταν τα λόγια του προέδρου της ΕΠΟ προς τοΝίκο Μαχλά.

Επίσης, ο Νίκος Μαχλάς ζήτησε από τον Σοφοκλή Πιλάβιο να παρέμβει ώστε να μην επικυρωθεί η βαθμολογία της Football League με τον πρόεδρο της ΕΠΟ να του απαντά ότι θα το κάνει αυτό μέχρι να επανεξεταστεί ο φάκελος του ΟΦΗ.

Πηγή: gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags