Facebook Pixel "Να πάνε σπίτι τους"
| 2011-05-25 15:11:00

"Να πάνε σπίτι τους"

"Να πάνε σπίτι τους"

Στους... εξυγιαντές του ποδοσφαίρου αναφέρεται η ΠΑΕ Ιωνικός σε ανακοίνωσή της και τους καλεί να πάνε σπίτια τους. Τα "πυρά", φυσικά, είναι κατά της Επιτροπής Ιδιότητας και Μεταγραφών.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Δυσφήμηση του πρωταθλήματος είναι μία ομάδα που αγωνίζεται επί τόσες εβδομάδες με μείον 24 παίκτες, ταλαιπωρώντας αυτούς και τις οικογένειες τους. Η ΕΠΟ μέσω του κ. Κουρίδη όφειλε να δημοσιεύσει τις ομάδες που είχανε παρατυπίες πριν το τέλος του πρωταθλήματος, όπως έκανε μέσα σε μία εβδομάδα με Εθνικό και Ιωνικό.

Επί τόσες εβδομάδες όμως δεν βγήκε καμία άλλη απόφαση για άλλες ομάδες μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Αν ο κ. Κουρίδης επιθυμεί ο κάθε πρόεδρος να γίνει καταδότης του άλλου να μας το πει! Ο κ. Πιλάβιος όσο κι αν προσπαθεί με τέτοιους συνεργάτες μόνο πίσω πηγαίνει. Όλο αυτό τον καιρό η ΕΙΜ όφειλε να πει ποιές είναι οι άλλες ομάδες και όχι εμείς να κάνουμε τους ντέντεκτιβ και επειδή οι κατηγορίες είναι τέσσερις (αυτούς που είχαν τα απαραίτητα έγγραφα, αυτούς που τα πλαστογράφησαν, αυτοί που δεν είχαν καθόλου και αυτοί που τα πήγαν μεταγενέστερα από τις ημερομηνίες που όριζε ο Νόμος).

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Ιωνικός δεν είχε "πλαστά" έγγραφα και αυτό θα αποδειχθεί! Οι "εξυγιαντές" του ποδοσφαίρου θα πρέπει να πάνε σπίτι τους».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags