25/05/11 - 15:58

Φτύνει αίμα ο Μάκης!

Ρίγη ...συγκίνησης μετά τις αποκαλύψεις του δικηγόρου του ότι είναι σε νοσοκομείο της Καβάλας με συνεχίσεις «αιμοπτύσεις» - Νέα αναβολή στην εκδίκαση για τις 7 Δεκέμβρη!

Φτύνει αίμα ο Μάκης!
23.015views 0shares

Ελλάς το μεγαλείο σου τελειωμό δεν έχει. Όλοι περίμεναν από τις 8.30 το πρωί στο Εφετείο να εκδικαστεί η υπόθεση του Μάκη Ψωμιάδη. Τελικά πέντε λεπτά πριν το κλείσιμο του Εφετείου (στις 14.55 δηλαδή) ανακοίνωθηκε νέα αναβολή της εκδίκασης με νέα ημερομηνία (κρατηθείτε...) για τις 7 Δεκεμβρίου!

Ο δικηγόρος του Μάκη Ψωμιάδη τόνισε ότι συνεχίζονται οι... «αιμοπτύσεις» του, με τον πρόεδρο της Καβάλας να στέλνει άλλον μάρτυρα στο δικαστήριο ο οποίος και προσκόμισε χαρτί το οποίο τόνισε ότι είναι κλινήρης σε νοσοκομείο της Καβάλας!

Ο εισαγγελέας τόνισε στη συνέχεια: «Αναγκαστικά είναι αναβλητική η απόφαση», με την πρόεδρο του δικαστηρίου να ορίζει νέα δικάσιμο για τις 7 Δεκεμβρίου.

Στην ΑΕΚ φυσικά προκάλεσε οργή η απόφαση για νέα αναβολή της εκδίκασης (δείχνοντας πόσο σοβαρά αντιμετωπίζουν το θέμα ο Αδαμίδης παρέμεινε στο δικαστήριο από τις 9 το πρωί έως και τις 3), ασχέτως αν και όπως από την Παρασκευή περίμεναν και αυτό το ενδεχόμενο.

Μάλιστα, ο δικηγόρος της ΑΕΚ Χάρης Οικονομοπούλος σχολίασε για την αναβολή:

«Σε μια χώρα που ούτε ένας ληστής δημοσίου χρήματος από αυτούς που έφεραν την Ελλάδα ως εδώ δεν έχει περάσει ούτε μια μέρα φυλακή, όταν κάθε λογής Χριστοφοράκης και Καραβέλας πίνουν ακόμα στην υγειά των κορόιδων σε μια χώρα που Τσουκάτος, Μαντέλης, και κάθε λογής υποβρυχιάκηδες εθνικοί προμηθευτές και οι όμοιοί τους μέσα κι έξω από την Βουλή την βγάζουν διαρκώς καθαρή, στην χώρα του πολιτικού κουκουλώματος, η αρνησιδικία των κάθε λογής ‘Ψωμιάδηδων' δείχνει την ευθύνη και της δικαιοσύνης για την κατάντια της χώρας».

Πηγή: aek365.gr