Facebook Pixel Ένα είναι το αφεντικό στο πόλο!
| 2011-05-25 20:22:00

Ένα είναι το αφεντικό στο πόλο!

Ένα είναι το αφεντικό στο πόλο!

Ο Ολυμπιακός... βούλιαξε τη Βουλιαγμένη, επικρατώντας με με 13-4 στον Πειραιά στην έναρξη των τελικών της Α1 πόλο ανδρών.

Το συγκρότημα του Τεό Λοράντου έκανε την υπέρβαση τη φετινή περίοδο με τη συμμετοχή του στη σειρά των τελικών έπειτα από επτά χρόνια, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις. Ήταν η ομάδα που κατάφερε να νικήσει τον Ολυμπιακό φέτος –έστω κι αν οι ερυθρόλευκοι παρουσιάστηκαν με νέους- ενώ δυσκόλεψε τους Πειραιώτες και στο τελευταίο ματς της κανονικής περιόδου, όπου διεκδικούσαν ακόμη και την πρωτιά.

Ωστόσο, αυτή τη φορά τα πράγματα δεν ήταν ίδια. Ο Ολυμπιακός κάνοντας επίδειξη δύναμης στο «Παπαστάτειο» κολυμβητήριο και βάζοντας στο φουλ τις μηχανές στο τελευταίο οκτάλεπτο δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στους «μπέμπηδες» παίρνοντας το προβάδισμα για την κατάκτηση και αυτού του τίτλου.

Ένα ημίχρονο και κάτι άντεξαν οι φιλοξενούμενοι που παρότι δεν κατάφεραν ποτέ να περάσουν μπροστά στο σκορ είχαν από κοντά τους ερυθρολεύκους. Οι παίκτες του Βαγγέλη Πάτερου κατάφεραν να προηγηθούν με 3-1 και 5-3, η Βουλιαγμένη είχε όμως τις απαντήσεις φτάνοντας στο 5-4 στις αρχές της τρίτης περιόδου. Όμως μέχρις εκεί.

Από εκεί κι έπειτα άρχισε η αντεπίθεση των Πρωταθλητών, που με πλουραλισμό στην επίθεση και εκμεταλλευόμενοι τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν στον παίκτη παραπάνω «έκλεισαν» το τρίτο οκτάλεπτο με 7-4 και «κλείδωσαν» τη νίκη στις αρχές του τέταρτου με δύο γρήγορα τέρματα από τους Αφρουδάκη και Φουντούλη. Στη συνέχεια άρχισε η… κατά μέτωπον επίθεση, με τον Ντόσκα να πρωταγωνιστεί διαμορφώνοντας το τελικό 13-4.

Ο δεύτερος τελικός θα διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο (28/5, 7μ.μ.) στο κολυμβητήριο του Λαιμού. Ο πρωταθλητής θα κριθεί στις τρεις νίκες.

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 3-2, 2-1, 6-0
Ολυμπιακός (Βαγγέλης Πάτερος): Κολόμβος 1, Ντόσκας 1, Φουντούλης 2, Μυλωνάκης 1, Θεοδωρόπουλος 1, Αφρουδάκης 2, Κόχειλας 1, Ντόσκας 3, Κομάντινα 1.
Βουλίαγμένη (Τεό Λοράντος): Γούνας 1, Κατσαούνης 1, Καρούντζος 1, Γκακ 1.

Πηγή: gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags