19/12/10 - 14:23

Πατέρας-οργανωμένοι: Αγάπη μπούμερανγκ

Πρώτος στόχος του Νικόλα Πατέρα το καλοκαίρι του '08, ήταν να ξαναφέρει τους οπαδούς στο γήπεδο και να φτιάξει τις σχέσεις διοίκησης-οργανωμένων. Το κατέφερε με επιτυχία και σχετική ευκολία.

Πατέρας-οργανωμένοι: Αγάπη μπούμερανγκ
48.938views 0shares

Ειδικά οι οργανωμένοι έπιναν νερό στο όνομά του, μέχρι πριν από λίγο καιρό τουλάχιστον, όταν και άρχισαν να διαφωνούν με κάποιες από της αποφάσεις της διοίκησής του. Άνθρωποι κοντά στον Παναθηναϊκό, που βρίσκονται στην ομάδα από την εποχή της απόλυτης κυριαρχίας του Τζίγγερ, σχολίαζαν πρόσφατα ότι περίμεναν τέτοιες αντιδράσεις από τους φίλους του «τριφυλλιού».

Τόσο στο παιχνίδι εναντίον του Πανσερραϊκού όσο και στην Τρίπολη. Όσον αφορά τα χθεσινά, δεν θα ήταν κινδυνολόγος κάποιος αν έλεγε πριν από την έναρξη της αναμέτρησης ότι σε περίπτωση που το ματς «στραβώσει», θα υπάρξουν αντιδράσεις. Όχι σε αυτό τον βαθμό, βέβαια, αφού η αλήθεια είναι ότι ο Πατέρας είχε… παραχαϊδέψει τους οργανωμένους και δεν περίμενε ότι θα του «ξεπλήρωναν» έτσι την εμπιστοσύνη που τους έχει δείξει σε όλο αυτό το διάστημα.

Κάποιες πηγές, πάντως, σχολιάζουν ότι ακόμα αν αποχωρήσει από το «τιμόνι» της ομάδας ο πρόεδρος, είναι πολύ πιθανό να δώσει για μία τελευταία φορά σε κάποιους να καταλάβουν ότι δεν σηκώνει «μαγκιές». Αυτή τη φορά στους οργανωμένους της ίδιας του της ομάδας, όμως, αφού γνωρίζει πολύ περισσότερα από όσα νομίζουν κάποιοι…