Facebook Pixel "Τα μάζεψα, τα πράγματα…"
| 2011-05-26 07:50:00

"Τα μάζεψα, τα πράγματα…"

"Τα μάζεψα, τα πράγματα…"

Το "είναι καλή στιγμή να φύγω" που είπε ο Σισέ μόνο τυχαίο δεν ήταν. Ο Γάλλος αποφασίσε να αποχωρήσει από τον ΠΑΟ και γι’ αυτό χθες τα μεσάνυχτα μάζεψε τα πράγματά του από την Παιανία!

Πρέπει να θεωρείται οριστικό. Ο Τζιμπρίλ Σισέ έχει πάρει απόφαση να φύγει από τον Παναθηναϊκό. Το δήλωσε και χθες όταν είπε ότι είναι καλή στιγμή να αποχωρήσει από την ομάδα και πως εξετάζει τις προτάσεις που έχει από το εξωτερικό για να συναντήσει μια νέα πρόκληση στην καριέρα του.

Η απόλυτη επιβεβαίωση ήρθε και από το γεγονός ότι ο Γάλλος μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ πήγε στην Παιανία για να μαζέψει τα πράγματά του. Ήταν λίγο μετά τα μεσάνυχτα όταν έφτασε στο προπονητικό κέντρο του "τριφυλλιού" και συνάντησε εκεί μερικούς συμπαίκτες του και μέλη του τεχνικού τιμ.

Ο Σισέ "πακέταρε" τα προσωπικά του αντικείμενα και, όπως λέει το ρεπορτάζ, ήταν εμφανώς συγκινημένος. Πλέον, φαίνεται ότι τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει και μετά τον μεγάλο Ζιλμπέρτο Σίλβα, ένας ακόμη μεγάλος παίκτης αποχωρεί από τους "πράσινους" και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η πόρτα της εξόδου στην Παιανία έχει ανοίξει για τα καλά και μένει να δούμε πότε θα κλείσει…

"Τα μάζεψα, τα πράγματα..." θα μπορούσε να τραγουδάει, λοιπόν, ο Τζιμπρίλ Σισέ χθες το βράδυ. Ας ακούσουμε τώρα και το μεγάλο λαϊκό άσμα από τον Στράτο Διονυσίου…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags