26/05/11 - 10:09

Τι κρύβει η στρατηγική να το πάει στο Λάτιν

Έχει γίνει σαφές ότι ο Ολυμπιακός κάνει στροφή…Λάτιν αυτό το καλοκαίρι στις μεταγραφές του. Γράφει ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Τι κρύβει η στρατηγική να το πάει στο Λάτιν
54.501views 0shares

Από εκεί που πέρσι έπαιρνε μόνο Ευρωπαίους, άντε και τον Ιμπαγάσα, που 11 χρόνια στην Ισπανία είχε γίνει κι αυτός…Ισπανός, τώρα στρέφεται μόνο, που λέει ο λόγος, σε Λάτιν. Αργεντίνος ο Κοστάντσο, Κολομβιανός ο Σάντσες, Χιλιανός ο Πιζάρο, Περουβιάνος ο Βαλντέζ.

• Μήπως αυτή η στροφή έχει να κάνει με ότι στόχος πέρσι ήταν η επιστροφή στους τίτλους στην Ελλάδα, ενώ τώρα στόχος είναι και μία διάκριση στην Ευρώπη;

• Και βλέπουμε ότι η Πόρτο πήρε το Γιουρόπα Λιγκ, έχοντας 15 Λάτιν (!!!) στο ρόστερ της; Να οι Βραζιλιάνοι, οι Ουρουγουάνοι, οι Αργεντίνοι, οι Κολομβιανοί!

• Και βλέπουμε ότι η Σαχτάρ, που είχε κι αυτή φτάσει ψηλά στη διοργάνωση, είναι γεμάτη Βραζιλιάνους;

• Δεν μπορώ να βάλω το χέρι μου στη φωτιά, ότι πρόκειται περί συγκεκριμένης στρατηγικής, γιατί παίζει πάντα και το φαινόμενο σύμπτωση στο ποδόσφαιρο.

• Αλλά επειδή βλέπω ξαφνικά πολύ Λάτιν πράγμα στο παζάρι για τον Ολυμπιακό, το μυαλό μου πάει στην σκέψη ότι ακολουθείται μία συγκεκριμένη μεταγραφική πολιτική, στα πρότυπα Πόρτο, Σαχτάρ κλπ.

Πηγή: sportfm.gr