26/05/11 - 11:34

Και Λύμπε και Δέλλα και Γεωργέα

Προτεραιότητα της διοίκησης είναι να «δέσει» και τους τρεις αρχηγούς της για την επόμενη χρονιά - Ποιες είναι οι σκέψεις τους και τι ζητάνε.

Και Λύμπε και Δέλλα και Γεωργέα
31.188views 0shares

Συνάντηση με τον Μανόλο Χιμένεθ θα έχει σήμερα ο Σταύρος Αδαμίδης, πριν ο πρώτος αναχωρήσει για την πατρίδα του, προκειμένου να μιλήσουν για το... αύριο της ομάδας και να βάλουν τις βάσεις για την ερχόμενη περίοδο.

Στόχος του προέδρου της Ένωσης είναι να δώσει στον Ισπανό, όλες τις απαραίτητες εγγυήσεις προκειμένου να πορευτούν μαζί και να φτιάξουν ένα ανταγωνιστικό ρόστερ, που θα έχει ακόμα καλύτερη πορεία και να πετύχει περισσότερα πράγματα από φέτος.

Αμέσως μετά, προτεραιότητα για τη διοίκηση είναι να έρθει σε επαφή με τους αρχηγούς και να τους πείσει να παραμείνουν για έναν ακόμα χρόνο. Τα συμβόλαια των Νίκου Λυμπερόπουλου, Τραϊανού Δέλλα και Νίκου Γεωργέα, λήγουν τις επόμενες μέρες και πρόθεση όλων (προπονητή και διοίκησης) είναι και οι τρεις να παραμείνουν και τη νέα χρονιά, καθώς θεωρούνται υπερπολύτιμες μονάδες και θέλουν να στηρίξουν πάνω τους, το νέο «οικοδόμημα».

Όλοι τους, όπως και οι ίδιοι, πιστεύουν ότι έχουν έναν ακόμα χρόνο ποδόσφαιρο, η παρουσία τους στα αποδυτήρια είναι κάτι περισσότερο από επιβεβλημένη, όπως αποδείχτηκε, ενώ τα νέα παιδιά που θα έρθουν, θα έχουν τη δυνατότητά δίπλα τους να κερδίσουν πολλά πράγματα, όπως συνέβη με πολλούς ποδοσφαιριστές και την εφετινή περίοδο.

Ωστόσο κανείς δεν μπορεί να μιλήσει με σιγουριά ότι θα πάρουν αυτή την απόφαση. Η διοίκηση θα πρέπει να τους δώσει όλες τις απαραίτητες εγγυήσεις πως τη νέα σεζόν δεν θα παρουσιαστούν παρόμοια προβλήματα με τα φετινά και η ομάδα θα είναι ανταγωνιστική μέσα στο γήπεδο.

Θέμα στο οικονομικό δεν φαίνεται να υπάρχει, καθώς επικρατεί αισιοδοξία πως αυτό είναι κάτι που θα λυθεί εύκολα και από τις δύο πλευρές, από τη στιγμή που υπάρξει κοινή θέληση για ανανέωση συμβολαίων. Και οι τρεις τους δείχνουν θετικοί στο να συνεχίσουν για έναν ακόμα χρόνο την καριέρα τους και να παρατείνουν το «κρέμασμα των παπουτσιών τους», όμως θα πρέπει και από την πλευρά της η διοίκηση να τους δώσει το επιπλέον κίνητρο για να καταλήξουν σε αυτή την απόφαση.

Πηγή: aek365.gr