Facebook Pixel "Δεν έχει αποφασίσει ο Σισέ"
| 2011-05-26 11:41:00

"Δεν έχει αποφασίσει ο Σισέ"

"Δεν έχει αποφασίσει ο Σισέ"

Ο Κώστας Κατσουράνης θεωρεί πως ο Τζιμπρίλ Σισέ δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα αποχωρήσει από τoν Παναθηναϊκό.
 

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον "Sentra 103,3":

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού: "Υπήρχε μία πικρία που χάσαμε το πρωτάθλημα και μας έμεινε ο στόχος του Champions League το πετύχαμε και τώρα κοιτάμε την επόμενη. Μετά το ματς του Καραϊσκάκη η ομάδα σίγουρα επηρεάστηκε. Εκεί είχαμε την ευκαιρία να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα και την χάσαμε. Πρέπει να αφήσουμε πίσω αυτή την χρονιά και να κοιτάξουμε την επόμενη με περισσότερη αισιοδοξία. Τα διοικητικά δεν είναι δικό μας θέμα. Σίγουρα υπάρχει αισιοδοξία και πίστη ότι κάτι καλό μπορεί να γίνει".

Για τον πρώτο στόχο του Παναθηναϊκού την επόμενη σεζόν: "Η είσοδος στους ομίλους είναι ο πιο μεγάλος στόχος. Αν μπούμε στους ομίλους θα έχουμε ξεκινήσει επιτυχημένα και με αισιοδοξία. Σίγουρα είναι ο μεγάλος στόχος".

Για τον Σισέ: "Δεν νομίζω ότι έχει αποφασίσει για κάτι είναι νωρίς".

Για το ελληνικό ποδόσφαιρο: "Τα πράγματα είναι απλά. Μπορούν αν θέλουν να τα φτιάξουν. Αλλά δεν θέλουν. Όλοι βλέπουμε τι γίνεται και αυτοί που διοικούν το ποδόσφαιρο μπορούν να τα φτιάξουν σε μία μέρα. Η Ελλάδα πρέπει να φτιάχνει ποδοσφαιριστές και να τους εξάγει στην Ευρώπη. Πρέπει να έχουμε ποδοσφαιριστές που να τους εξάγουμε έξω. Πρέπει να έχεις υποδομές και γήπεδα. Εγώ σε αυτό τον τομέα δεν είμαι αισιόδοξος. Δυστυχώς έτσι είναι η πραγματικότητα και όλοι την βλέπουμε. Ελπίζω με την κρίση οι ομάδες να κοιτάξουν τα μικρά παιδιά".

Για τον Ζιλμπέρτο Σίλβα: "Η καριέρα του μιλάει από μόνη της. Σαν άνθρωπος είναι τεράστιος και επειδή είναι τέτοιος άνθρωπος και έχει το μυαλό που έχει, έχει πετύχει όλα αυτά στην καριέρα του. Τον χαρακτηρίζει η ηρεμία. Εύχομαι να έχει υγεία αυτός και η οικογένεια του. Είναι μεγάλη τιμή που έπαιξε στην Ελλάδα".

Για την εθνική ομάδα: "Δεν είναι εύκολο. Το Ισραήλ είναι καλή ομάδα, η Γεωργία είναι καλή ομάδα. Νομίζω ότι θα γίνει μάχη ανάμεσα σε εμάς και την Κροατία. Και οι άλλες δύο ομάδες παίζουν σημαντικό ρόλο στον όμιλο".
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags