Facebook Pixel "Στείλε την ΑΕΚ στον τάφο"!
| 2011-05-26 12:35:00

"Στείλε την ΑΕΚ στον τάφο"!

"Στείλε την ΑΕΚ στον τάφο"!

Αποκαλύψεις-φωτιά από τον Βασίλη Δημητριάδη στο ραδιόφωνο. "Παράγοντας πήρε τηλέφωνο τον Σπανό και του είπε να ρίξει την ΑΕΚ στον τάφο"!, "Δεν πάει στα ραντεβού ο Κάκος"!

Ο Βασίλης Δημητριάδης αποκάλυψε στο ραδιόφωνο του «Sentra» ότι μεγάλος παράγοντας ομάδας της Σούπερ Λίγκας πήρε τηλέφωνο τον Γιώργο Σπανό μετά τον τελικό του Κυπέλλου και του είπε "στείλε την ΑΕΚ στον τάφο"!

Παράλληλα, είπε ότι οι διαιτητές της Σούπερ Λίγκας κάνουν ...ραντεβού σε αντίθεση με τον Τάσο Κάκο που αρνείται (!) επειδή είναι σωστός στη δουλειά του και γι’ αυτό δέχεται πόλεμο από κάποιους παράγοντες.

Επίσης, όπως σας ενημερώσαμε και νωρίτερα, τόνισε πως ζει για να κερδίσει τον Ολυμπιακό με 7-0!

Εξάλλου, ο Δημητριάδης τόνισε πως σε αυτή τη χώρα δεν μπορεί να κάνει ό,τι θέλει ο Μπέος και έκανε λόγο για αποβολή του από το ποδόσφαιρο, ενώ κατηγόρησε τον Ολυμπιακό για τους δανεικούς παίκτες που μοιράζει σε όλες τις ομάδες.

Τα πιο σημαντικά αποσπάσματα…

Για τις αντιδράσεις του κόσμου μετά το 6-0, ακόμη και προς το πρόσωπό: "Το 6-0 είναι ένα σκορ μαύρη σελίδα στην ιστορία της ΑΕΚ. Προσωπικά περιμένω μια ποδοσφαιρική εκδίκηση γι' αυτό το 6-0. Όσο ζω θα προσπαθώ για ένα δικό μας 6-0 ή 7-0!

Ήταν δύσκολα, αλλά αυτό που έχω να πω είναι ότι δεν κρύφτηκα ποτέ από τον κόσμο της ΑΕΚ. Έχω μάθει να είμαι στα δύσκολα δίπλα τους. Θεώρησα σωστό να μη μιλήσω. Η ανακοίνωση ήταν λάθος αλλά είναι ένα θέμα που θεωρώ θα λύσουμε μεταξύ μας. Καταλαβαίνω την πικρία τους, αισθάνθηκα ντροπή δυο φορές".

Πώς κρίνεται η κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό και η σεζόν γενικά;

"Φαινομενικά ο Ολυμπιακός το πήρε εύκολα. Θα ήθελα να αναφερθώ όμως σε κάποια γεγονότα. 1η αγωνιστική ο Ολυμπιακός έχασε, με τον κ. Σταθόπουλο. Ο Ολυμπιακός έκανε τα παράπονά του για τον συγκεκριμένο διαιτητή και δεν ξανασφύριξε Ολυμπιακό για 29 αγωνιστικές. [...] Μετά είχαμε την περιβόητη δήλωση για «έγκλημα κατά της Ελλάδας» στη 2η αγωνιστική. Μπορείτε να μου πείτε τι μηνύματα πήραν οι υπόλοιποι διαιτητές;

Διότι το πρωτάθλημα στην Ελλάδα παίζεται στις 10 πρώτες αγωνιστικές... [...] Ο Κάκος ψηφίζεται από τους ποδοσφαιριστές ως ο καλύτερος και επειδή δεν τον θέλει ο Ολυμπιακός δεν ξανασφύριξε παιχνίδι του Ολυμπιακού. Επειδή είναι καλός διαιτητής και δεν πάει σε ραντεβού..."

Τα αυτογκόλ του Μαρινάκη

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: "Ο κ. Μαρινάκης έχει βαρεθεί να βάζει αυτογκόλ. Κάνει το ένα λάθος μετά το άλλο. Άλλοτε ενοχλείται κι άλλοτε, όταν κάνει ο κ. Μπέος αυτά που κάνει, δεν ενοχλείται; Δηλαδή πώς λειτουργεί;".

"Εμείς θέλουμε να επιβραβεύουμε τους καλούς διαιτητές. Κι ένα πράμα τους λέω. Να παίζετε για τον εαυτό σας και να μην υποκύπτετε σε πιέσεις. Άνθρωποι είναι κι αυτοί. Οταν ένας νέος διαιτητής βλέπει ότι ο Κάκος δεν παίζει τον Ολυμπιακό, πώς θα το κάνει αυτό;"

"Εμείς αγαπάμε το ποδόσφαιρο και θέλουμε το καλό του ποδοσφαίρου. Εμείς τόσο καιρό δεν μιλάμε γιατί θεωρούμε ότι πρέπει να μιλούν οι ποδοσφαιριστές. [...] Έχουμε ζήσει τα πλέι οφ και ντρεπόμαστε να πάμε στο γήπεδο...

"Για το θέμα της διαιτησίας, ο Ολυμπιακός εδώ και 6 μήνες έχει προτείνει για αρχιδιαιτητή τον κ. Βασάρα. Από πού κι ως πού χωρίς να ρωτήσει τους υπόλοιπους; Που είναι φίλος μου, αλλά δε γίνεται έτσι... Μου προκαλεί απορία, δεν ξέρω πώς να το ερμηνεύσω. Έμαθε τόσο γρήγορα πράγματα που προτείνει και ονόματα ο κ. Μαρινάκης;

Πώς θα αντιμετωπίσουμε δηλαδή οι υπόλοιπες ομάδες αν βγει ο κ. Βασάρας, όταν τον προτείνει μία συγκεκριμένη ομάδα;"

Ο …Μουρίνιο Δώνης

Για τις δηλώσεις Δώνη στον τελικό: "Τον κ. Δώνη τον συμπαθώ, ένας προπονητής που μου αρέσει να βλέπω τις ομάδες που προπονεί, αλλά με κουράζει να τον ακούω. Όλο μιλάει στον τέταρτο... Μήπως επηρεάστηκε με το Μουρίνιο και θέλει να τον μιμηθεί; Κι εγώ μιλάω, αλλά εγώ είμαι παράγοντας. Ο προπονητής πρέπει να προπονεί. Να σταματήσει να μιλάει. Εχει άποψη επί παντούς επιστητού. Κοίτα να προπονήσεις Γιώργο... Όσο για τον κ. Σπανό μπορεί να μας πει ποιος παράγοντας τον έπαιρνε και του έλεγε πριν από τον τελικό 'Στείλε την ΑΕΚ στον τάφο';... Ποιος;"

Για την ένσταση κατά του Ολυμπιακού Βόλου και αν είχε νόημα: "Σήμερα που χάσαμε το παιχνίδι ας την υποστηρίξουμε πιο θερμά. Για εμάς είναι ηθικό. Δεν μπορεί ένας άνθρωπος που έχει κουραστεί το πανελλήνιο να τον ακούει. Ημαρτον πια.

Ο άνθρωπος αυτό (σ.σ. Μπέος) που τα έχει βάλει με όλους δεν υπεράνω νόμων. Στο παιχνίδι έκανε όργια. Θα πάμε στην επιτροπή και θα τα πούμε... Διότι υπάρχουν νόμοι. Αν κάνει ο καθένας ό,τι γουστάρει, τότε δεν υπάρχουν νόμοι... ...Ποιος είναι αυτός που μιλάει συνέχεια;"

"...Αφού αυτός έβγαινε στα πλέι οφ και καταφέρονταν κατά του Κάκου κι έλεγε τι πρέπει να κάνει ο καθένας... Εμείς σαν ΑΕΚ πήραμε συγχαρητήρια από όλους. Ο μόνος που έχει δημιουργήσει πρόβλημα είναι ο συγκεκριμένος. [...] Υπάρχει πειθαρχικός κώδικας; Υπάρχει έννομος τάξη;".


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags