Facebook Pixel Ξέρει κάτι παραπάνω;
| 2011-05-26 13:03:00

Ξέρει κάτι παραπάνω;

Ξέρει κάτι παραπάνω;

Τη σιγουριά του ότι από την επόμενη σεζόν θα έχει πολύ περισσότερο χρόνο συμμετοχής εξέφρασε με δηλώσεις του ο Αριάς, παρότι στην ίδια θέση παίζουν οι Βιτόλο και Γκαρσία. 

Ο χαφ του "δικέφαλου του Βορρά" παραχώρησε δηλώσεις στο "Sport103.fm" για το τελευταίο παιχνίδι των πλεί οφ, την καριέρα του στην Ελλάδα, αλλά και τον Μουσλίμοβιτς.

Αναλυτικά:

Για το χθεσινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου: «Ηταν μία συγκλονιστική μέρα χθες στην Τούμπα. Δε θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερο τέλος της σεζόν για τους οπαδούς. Τελείωσε μία πάρα πολυ καλή σεζόν».

Για το γκολ που πέτυχε και το πως έκλεισε η σεζόν για τον ίδιο: «Ηταν ένα πολύ ωραίο φινάλε. Ισως θα ήθελα να παίξω λίγο παραπάνω. Κατανοώ ότι έπρεπε να δώσω κάποια δείγματα. Νομίζω ότι μπήκαν οι βάσεις για να γίνει του χρόνου αυτό γιατί θέλω να είμαι αναπόσπαστο κομμάτι του ΠΑΟΚ. Προσπαθήσαμε πολύ για να βγούμε στο ChampionsLeagueκάναμε πολύ καλά πλέι οφ αλλά στο τέλος δεν πετύχαμε αυτόν το στόχο».

Για το που κρίθηκε η πρώτη θέση των πλέι οφ: «Βαθμολογικά χάθηκαν οι ευκαιρίες στις δύο ήττες. Η πορεία του ΠΑΟΚ δείχνει ότι ήταν ο καλύτερος των πλέι οφ και για αυτό είμαστε περήφανοι, γιατί κάναμε το καλύτερο δυνατό».

Για την προετοιμασία και το πρώτο παιχνίδι για το EuropaLeague: «Δεν είναι μόνο θέμα ξεκούρασης. Μας αρκεί ο ένας μήνας. Μέχρι τα τέλη Ιουλίου θα είμαστε σε εξαιρετική φόρμα».

Για την αποθέωση που γνώρισε ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς: «Ενας μεγάλος παίκτης αποχαιρέτησε την ομάδα που με τον τρόπο του αποτέλεσε κομμάτι της ιστορίας του ΠΑΟΚ. Θα λείψει σε όλους μας αλλά αυτό συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι θα γίνει πολύ καλή δουλειά, για να μας λείψει μόνο ως άνθρωπος και όχι ως ποδοσφαιριστής».

Για το αν κέρδισε την εμπιστοσύνη των ανθρώπων του ΠΑΟΚ: «Οταν ήρθα στον ΠΑΟΚ φανταζόμουν ότι θα παίξω κατευθείαν ίσως και γιατί δε γνώριζα πολύ καλά την κατάσταση. Μετά κατάλαβα ότι έπρεπε να δείξω πράγματα. Χαίρομαι που κέρδισα την εμπιστοσύνη γιατί θεωρώ ότι όταν έπαιρνα την ευκαιρία την τραβούσα από τα μαλλιά. Από εδώ και στο εξής τα πράγματα έχουν τεθεί σε διαφορετική βάση».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags