Facebook Pixel Να φεύγει Όσκαρ και να έρχεται Φουστέρ
| 2011-05-27 08:37:00

Να φεύγει Όσκαρ και να έρχεται Φουστέρ

Να φεύγει Όσκαρ και να έρχεται Φουστέρ

Η εποχή προσφέρεται για μεταγραφικές συζητήσεις. Για προσθήκες, αλλά και αφαιρέσεις παικτών, δηλαδή πωλήσεις. Γράφει ο Κώστας Νικολακόπουλος.
 

Και μετά από εκείνη του Ντουντού, αλλά και τις όποιες άλλες προκύψουν από την ενεργοποίηση και του Μαθία. Η άποψή μου είναι ότι βεβαίως καλό είναι και να πουλάει ένας σύλλογος παίκτες, για τον άλφα η, βήτα λόγο, αλλά ακόμη καλύτερο είναι να αντικαθιστά σωστά τους παίκτες που πουλάει. Έτσι γίνεται το σωστό νταλαβέρι. Όχι απλά να πουλάς παίκτη για να πάρεις κάποια εκατομμύρια, αλλά μετά να σου δημιουργείται πρόβλημα στην ομάδα.

• Ο δε Ολυμπιακός, τουλάχιστον μέχρι πρότινος, δεν είχε καλές «απαντήσεις» στις πωλήσεις παικτών του. Είχε δώσει τον Τουρέ στη Μονακό και ποιόν είχε φέρει; Τον Μάρκο Νε…Πούλησε τον Μπελούτσι στην Πόρτο και ποιόν έφερε; Τον Μαρέσκα…Πούλησε τον Λούα Λούα στο Κατάρ και ποιόν έφερε; Τον Όσκαρ…Ακόμη και στην πώληση του Καστίγιο αποκτήθηκαν αρκετοί παίκτες, χωρίς όμως κανείς να έχει τα χαρακτηριστικά του Νέρι, που μην ξεχνάμε είχε βγάλει μάτια εκείνη τη σεζόν που πουλήθηκε.

• Γι΄ αυτό αναμένω πραγματικά με μεγάλο ενδιαφέρον τη φετινή δραστηριότητα του Ολυμπιακού, πιστεύοντας ότι αυτή τη φορά θα έχουμε πωλήσεις, αλλά θα έχουμε και ορθή αναπλήρωση των κενών όσων φύγουν. Και δεν κρύβω ότι αισιοδοξώ γιατί το περασμένο καλοκαίρι υπήρξαν κινήσεις που έδειξαν διάθεση για ερχομό καλύτερων η, τέλος πάντων πιο χρήσιμων παικτών απ΄ όσους έφυγαν.

• Έφυγε ο Όσκαρ, ήρθε ο Φουστέρ. Έφυγε ο Μαρέσκα, ήρθε ο Ουρτάδο. Έφυγε ο Ντιόγο, ήρθε ο Πάντελιτς. Είχε φύγει ο Ζεβλάκοφ, ήρθε ο Μοντέστο. Είχαν φύγει κάποιοι άλλοι χαφ, ήρθε ο Ιμπαγάσα. Άσχετα αν άλλοι έπιασαν περισσότερο κι άλλοι λιγότερο, έγινε μία προσπάθεια να έρθουν καλύτεροι.

• Γενικά μπορείς να διακρίνεις μία ποδοσφαιρική λογική στην όλη δραστηριότητα του Ολυμπιακού. Κι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Σε όλο αυτό το πράγμα, κερδισμένος δεν είναι αυτός που πάει…κόντρα στο ποδόσφαιρο, αλλά αυτός που πάει ΜΕ το ποδόσφαιρο, με τις λογικές του …

Πηγή: sportfm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags