Facebook Pixel Ιδού οι εγγυήσεις του Μανόλο!
| 2011-05-27 09:15:00

Ιδού οι εγγυήσεις του Μανόλο!

Ιδού οι εγγυήσεις του Μανόλο!

Ο Χιμένεθ συμφώνησε σε όλα με τον Αδαμίδη στη συνάντηση που είχαν για να παραμείνει στην ΑΕΚ, ωστόσο ο Ισπανός τεχνικός ζήτησε δύο εγγυήσεις από τον πρόεδρο. Ποιες είναι αυτές;

Αρχικά, ο Χιμένεθ είπε στον Αδαμίδη ότι θέλει να πληρώνονται οι παίκτες του και μάλιστα στην ώρα τους. Είναι κάτι που το έχει ξαναζητήσει, άλλωστε, γιατί θεωρεί ότι αν οι ποδοσφαιριστές είναι πληρωμένοι μπορούν να αγωνίζονται με μεγαλύτερη συγκέντρωση.

"Οι παίκτες έχουν ανάγκες και οικογένειες, δεν μπορούν να μένουν απλήρωτοι για δέκα μήνες", είπε στον Αδαμίδη ο Μανόλο.

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ του είπε πως θα κάνει ό,τι μπορεί για να μην υπάρχουν μεγάλες καθυστερήσεις στις πληρωμές, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι αυτό δεν είναι αποκλειστικά στο χέρι του...

Ο Χιμένεθ ζήτησε και κάτι ακόμη από τον Αδαμίδη. Να βγει να πει στον κόσμο την αλήθεια για την κατάσταση στην ομάδα. Μάλιστα, απαίτησε αυτό να γίνει εδώ και τώρα και όχι όταν αρχίσει η προετοιμασία ή οι αγώνες.

Στην ουσία ο Ισπανός θέλει να ξέρει ότι ο κόσμος γνωρίζει πως η ομάδα του χρόνου δεν θα έχει μεγάλες βλέψεις και δεν θα είναι σε θέση να διεκδικήσει τίτλους.

"Γάτα", δηλαδή, ο Μανόλο που δεν επιθυμεί να χρεωθεί αυτός την ενδεχόμενη αποτυχία και θέλει να αποφύγει από νωρίς την πίεση του κόσμου. "Πείτε στους οπαδούς ότι τώρα θα χτίσουμε ομάδα για μην έχουν απαιτήσεις", ήταν τα λόγια του Ισπανού.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags