Facebook Pixel Δεν κουνιέται φύλλο για Λέτο!
| 2011-05-27 10:10:00

Δεν κουνιέται φύλλο για Λέτο!

Δεν κουνιέται φύλλο για Λέτο!

Ο Αργεντινός θεωρείται από τον Παναθηναϊκός ένας από τους παίκτες που μπορούν να φέρουν ζεστό χρήμα στα ταμεία, αλλά το θέμα είναι ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον!

Οι "πράσινοι" είναι γνωστό ότι έχουν βάλει πωλητήριο στα μεγάλα ονόματα της ομάδας. Σισέ, Λέτο και Νίνης παραχωρούνται γιατί υπάρχει η εκτίμηση στην "πράσινη" ΠΑΕ ότι μπορούν να φέρουν καλές προτάσεις.

Ωστόσο, αυτό δε φαίνεται να ισχύει στην πράξη τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τον Σεμπάστιαν Λέτο. Το όνομα του Αργεντινού είχε παίξει έντονα για τη Φιορεντίνα και τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, αλλά στην παρούσα φάση δεν υπάρχει καμία ενόχληση στον Παναθηναϊκό.

Για την ακρίβεια δεν κουνιέται φύλλο για τον Αργεντινό και αυτό μόνο ανησυχητικό μπορεί να είναι για τους "πράσινους". Μάλιστα, ο ίδιος ο μάνατζερ του Λέτο, ο περίφημος Φερνάντο Κοσεντίνο, παρουσιάζεται να παραδέχεται ότι δεν υπάρχει καμία ενόχληση για τον πελάτη του, ενώ λέει ότι δεν είναι εύκολο να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό.

Και εδώ που τα λέμε είναι λογικό. Ο Λέτο είχε φέτος κάποιους τραυματισμούς, δεν έδειξε κάτι στα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ και είναι δύσκολο να προσελκύσει μνηστήρες. Και φυσικά θα πρέπει να χτυπάνε το κεφάλι τους στον Παναθηναϊκό επειδή δεν τον παραχώρησαν πέρυσι στην Μπενφίκα για 7,5 εκ. ευρώ…
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags