Facebook Pixel "Μα είμαι εξαντλημένος... "
| 2011-05-27 11:20:00

"Μα είμαι εξαντλημένος... "

"Μα είμαι εξαντλημένος... "

Ως καμένο και εξαντλημένο χαρακτήρισε τον εαυτό του ο Τσακίρης, αναφορικά με το ενδεχόμενο να επιστρέψει στα διοικητικά του Πανιωνίου. 

Ο πρώην ισχυρός άνδρας του συλλόγου παραχώρησε συνέντευξη στο "NovaSportFM" και αναφέρθηκε σε μία σιερά από θέματα που απασχολούν την ομάδα...

Για επιστροφή του στα διοικητικά του Πανιωνίου: «Δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ. Είμαι εξαντλημένος, είμαι καμένος για αυτή τη θέση. Δεν μπορώ να το ξανακάνω αυτό, δεν υπάρχουν οι αντοχές. Εγώ τελείωσα, ότι μπορούσα να δώσω, το έδωσα»

Για την επιστολή του στο ΔΣ: «Νιώθω ότι υπάρχει ελλιπής ενημέρωση αναφορικά με την πώληση του συλλόγου. Το προσύμφωνο είναι έξυπνο, αφού αναφέρει ότι αν δεν είναι σοβαρός ο αγοραστής, να εξαφανιστεί. Το θέμα δεν είναι αν η διοίκηση είναι εντάξει απέναντί μου. Νομικά μπορεί να γίνει η μεταβίβαση με ένα απλό Δ.Σ., που είναι ο κ.Βεντούρης και πέντε δικοί του άνθρωποι. Ξέρετε ότι μπορούσα να γκρεμίσω και να χτίσω γήπεδο με μια απλή απόφαση Δ.Σ.; Είναι πολύ σοβαρή απόφαση που δεν μπορεί να την πάρει στην πλάτη του ούτε ένας Βεντούρης, ούτε ένας Κατσιφαράκης. Δεν είναι δικό τους μαγαζί, αλλά ανήκει στον Ερασιτέχνη. Το βασικό είναι να ξέρουμε ότι θα γίνει Γενική Συνέλευση για να αποφασιστεί το οτιδήποτε.

Όταν έμαθα ότι είναι έτοιμη να μεταβιβαστεί η ΠΑΕ, χωρίς να έχω καμία ενημέρωση ,πάτησα κουμπιά κινδύνου. Το βασικό είναι να γίνεται Γενική Συνέλευση. Δεν μπορείς να πεις σε 150 να ψηφίσουν για έναν αγοραστή χωρίς να τον ξέρουν. Εγώ το είχα ζητήσει πριν από ενάμιση μήνα, αφού θέλει και χρόνο για να γίνει Γενική Συνέλευση. Ο κ.Βεντούρης δεν δέχτηκε να διαβαστεί από τον εκπρόσωπό μου, κ. Ζερβακάκο, μια επιστολή. Προφανώς δεν συμφωνεί σε Γενική Συνέλευση ο κ. Βεντούρης. Θέλει να κάνει ότι θέλει.

Το μόνο που ζητάω είναι μια δέσμευση ότι θα αποφασιστεί από γενική συνέλευση η πώληση. Δεν με πειράζει η μυστικοπάθεια. Καλά κάνουν και δεν διαρρέουν τίποτα. Το πρόβλημα το θέτω μόνο αν φτάσουμε σε μια κατάσταση να πουληθεί αύριο η ομάδα και να μην το ξέρει κανείς».

Για την επόμενη μέρα: «Όλη η ιστορία έχει κάνει κακό. Υπήρχε ένας Έλληνας επιχειρηματίας, σοβαρός άνθρωπος που ξέρω ότι ενδιαφέρθηκε. Ο άνθρωπος ήθελε να έρθει να βάλει μισό-ένα εκατομμύριο το χρόνο. Ακούει για 15-20 εκατομμύρια ότι θα βάλουν οι Κύπριοι και το βάζει στα πόδια. Αυτούς δεν τους ξέρω εγώ. Δεν ξέρω αν θα επανέλθει, απλά το λέω σαν παράδειγμα. Ένας νορμάλ άνθρωπος δεν θα έρθει να βάλει 15 εκατομμύρια. Ας είμαστε σοβαροί.

Ξέρω ότι δεν φαντάζει ρεαλιστικό η λαϊκή βάση. Είναι μεγάλο το πρόβλημα, αφού σήμερα η ομάδα έχει 3 εκατομμύρια λιγότερα έσοδα από αυτά επί εποχής μου. Και οι ανταγωνιστές μας, όμως, είναι σε αυτό το επίπεδο. Είδατε τι έγινε με τον Ηρακλή. Όλες οι ομάδες πάνε στο μοντέλο λαϊκής βάσης. Όπως ο Άρης με τα μέλη. Δεν μπορώ να φανταστώ άλλη ομάδα πλην του Ολυμπιακού να βάζει λεφτά του χρόνου. Βέβαια, όταν πέρσι χρειαζόσουν ένα μπάτζετ 5 εκατομμύρια ευρώ, φέτος θα θες 3. Θα πέσει ο ανταγωνισμός. Θέλει υπομονή το καλοκαίρι και να μην πιέζουμε για μεταγραφές».

Για το αν μετάνιωσε τη μετακίνησή του από τον Ερασιτέχνη στην ΠΑΕ: «Ναι γιατί δεν μ’ αρέσει η δημοσιότητα. Άσε που στον Ερασιτέχνη όποτε ήθελα έφευγα».

Για Κοντοέ: «Εγώ είμαι ένας φίλαθλος που βοηθάω. Δεν είναι απόφασή δική μου το τι θα γίνει. Δεν είμαι επίσημο όργανο για να σχολιάσω το μέλλον του».

Για την παρέμβασή του στην περίπτωση Εστογιανόφ: «Ο Τσολακάκης είχε έρθει και μου είπε για τον Εστογιανόφ και του είπα την γνώμη μου. Δεν πήγα εγώ να τους βοηθήσω. Αυτοί ζήτησαν τη γνώμη μου».

Για τις μετοχές που διατηρεί στην κατοχή του: «Κράτησα το 22% για να μην μπορώ να ασχοληθώ ποτέ στο μέλλον με άλλη ομάδα. Είναι η δικαιολογία μου σε όποιον με έχει πλησιάσει».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags