Facebook Pixel Άρης και δεν είμαι καλά...
| 2011-05-27 13:39:00

Άρης και δεν είμαι καλά...

Άρης και δεν είμαι καλά...

Την επιθυμία του να επιστρέψει στη Θεσσααλονίκη για να αγωνιστεί εξέφρασε με δηλώσεις του ο Νάτσο Γκαρσία, χαρακτηρίζοντας σπίτι του τον Άρη...

Ο χαφ των "κίτρινων" παραχώρησε δηλώσεις στα "Αθλητικά Νέα" και σχολίασε:

Νάτσο, ποια είναι η ακριβής κατάσταση αυτή τη στιγμή σε ό,τι έχει να κάνει με την Μπολιβάρ;
«Έπαιξα στην Μπολιβάρ για μισό χρόνο, ενώ πριν ήμουν στην Ανόρθωση. Είμαι παίκτης του Άρη για ακόμη δύο χρόνια και αυτή είναι η ομάδα μου. η δεδομένη χρονική είμαι σίγουρος ότι δεν πρόκειται να συνεχίσω στην Μπολιβάρ. Δε θέλω. Είμαι παίκτης του Άρη».

Είσαι ευχαριστημένος από την απόδοση σου καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν;
«Σε γενικές γραμμές, ναι. Δεν έκανα κάποια εκπληκτική χρονιά, αλλά πήρα πολλά παιχνίδια μου τόσο στην Ανόρθωση, όσο και στην Μπολιβάρ. Στις περισσότερες από τις συμμετοχές μου θεωρώ ότι είχα καλή απόδοση και βοήθησα τις ομάδες μου, ενώ υπήρξαν και κάποιοι αγώνες που ήμουν πραγματικά πολύ καλός. Σε σχέση με τους μήνες που ήμουν στην Κύπρο, θεωρώ ότι τα πήγα καλύτερα στην Μπολιβάρ. Νομίζω ότι έκανα μια φυσιολογική χρονιά».

Έχεις συμβόλαιο με τον Άρη μέχρι το 2013. Θέλεις να επιστρέψεις ή θέλεις να δοκιμάσεις την τύχη σου σε κάποια άλλη χώρα;
«Το ποδόσφαιρο είναι απρόβλεπτο και δεν πρόκειται ποτέ να αποκλείσω κάποια εξέλιξη, αλλά αυτή τη στιγμή είμαι σχεδόν σίγουρος ότι η επιθυμία μου είναι να επιστρέψω στον Άρη. Ο Άρης είναι η ομάδα μου, η Θεσσαλονίκη είναι το σπίτι μου και εκεί νιώθει καλύτερα και η οικογένεια μου. Έχω πολλές καλές αναμνήσεις από τον Άρη και τον κόσμο του και εννοείται ότι θα μου άρεσε αν επέστρεφα να αγωνιστώ στη Θεσσαλονίκη. Τα συναισθήματα είναι πολύ έντονα σ' αυτή την ομάδα και αυτό μου αρέσει».

Έχεις μιλήσει με κάποιον από τον Άρη σχετικά με τις προθέσεις της ομάδας;
«Μίλησα προσφάτως με τον κ. Κόντη, ο οποίος με ρώτησε πως τα πηγαίνω και τι θέλω να κάνω. Του είπα ότι θέλω να γυρίσω και μου απάντησε ότι η πόρτα του Άρη θα είναι πάντα ανοιχτή για εμένα. Μου είπε ότι είμαι ευπρόσδεκτος να επιστρέψω στη Θεσσαλονίκη».

Πάντως, εδώ στη Θεσσαλονίκη ακούγεται έντονα ότι ο Άρης δε θα έλεγε όχι αν προέκυπτε μια πρόταση για την παραχώρηση σου.
«Δεν ξέρω τίποτα τέτοιο και είμαι σίγουρος ότι μέχρι τώρα δεν υπάρχει κάποια πρόταση. Όπως είπα και πριν όμως, το ποδόσφαιρο είναι απρόβλεπτο και ποτέ δεν είσαι σίγουρος για το αύριο. Εγώ πάντως, θέλω να παίξω ξανά στον Άρη».

Στον Άρη πλέον υπάρχει νέος προπονητής. Παρακολούθησες τις εξελίξεις;
«Γνωρίζω ότι υπάρχει νέος προπονητής και ότι είναι Έλληνας. Επίσης ξέρω ότι η προετοιμασία ξεκινά στις 27 Ιουνίου, αλλά δυστυχώς δε θα μπορώ να είμαι εκεί διότι θα βρίσκομαι στην προετοιμασία της εθνική Βολιβίας για το Κόπα Αμέρικα. Παρακολούθησα την πορεία του Άρη και είδα ότι δεν πρόλαβε τα πλέι οφ για δύο βαθμούς».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags