Facebook Pixel "Μικροί προπονητές στον ΠΑΟ!"
| 2011-05-27 13:54:00

"Μικροί προπονητές στον ΠΑΟ!"

"Μικροί προπονητές στον ΠΑΟ!"

Στη δουλεια που έχει κάνει ο Ομπράντοβιτς στα χρόνια της παρουσίας του στον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Αργύρης Πεδουλάκης.

Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε μέσω του "NovaSportfm" στο χθεσινό παιχνίδι των "αιωνίων", αλλά και τους... μικρούς προπονητές που έχει το "τριφύλλι" μέσα στο γήπεδο:

Για το χθεσινό παιχνίδι: «Οι επιλογές που έκανε ο Παναθηναϊκός στο τέλος ήταν εξαιρετικές. Στα σουτ μπορεί να μην είχε καλά ποσοστά, όμως, είχε τον Διαμαντίδη, ο οποίος σε εκείνο το σημείο διάβασε πολύ καλά τον αγώνα. Αυτή η ομάδα έχει τεράστια εμπειρία και αυτό φάνηκε ειδικά στο τελευταίο πεντάλεπτο, μεταφέροντας την πίεση στον Ολυμπιακό. Αλλά και ο Ομπράντοβιτς έδειξε την ικανότητά του, όπου 40 δευτερόλεπτα πριν το τέλος, επέλεξε να παίξει άμυνα, παρά να κάνει φάουλ. Πάντως, θεωρώ ότι η σειρά είναι ακόμα ανοικτή».

Για τον Παναθηναϊκό: «Ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα που διαθέτει μικρούς προπονητές, όπου κυριαρχεί ο αλτρουισμός και αυτό φυσικά είναι δουλειά του Ομπράντοβιτς. Στην άμυνα αρέσκεται στο να παίζει με πολλές αλλαγές. Θέλει να σπάει τις δημιουργίες του αντιπάλου με τις αλλαγές που κάνει, ενώ διαθέτει πολλά ημίψηλα παιδιά. Αυτό έκανε με την Μπαρτσελόνα και φαίνεται να το κρατάει».

Για τον Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να χτιστεί και αυτό δεν γίνεται μικρό σε χρονικό διάστημα. Στο χθεσινό παιχνίδι έκανε ένα τεράστιο λάθος. Διοχέτευσε το άγχος που είχε, στις κερκίδες. Αυτός που μπορεί να αποτελέσει παίκτης-κλειδί είναι ο Μπουρούσης, αλλά θα πρέπει να παραμείνει συγκεντρωμένος, γιατί όσο ήταν παρκέ προβλημάτισε αρκετά τον Παναθηναϊκό. Όταν, όμως, δεν πήρε κάποια σφυρίγματα, έχασε την αυτοσυγκέντρωσή του και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χάσει το ρυθμό του».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags