Facebook Pixel Η ντροπή με τον «Σάλπι»
| 2011-05-27 15:39:00

Η ντροπή με τον «Σάλπι»

Η ντροπή με τον «Σάλπι»

Σε έναν χώρο θλιβερό απ' όλες τις πλευρές, όπως το ελληνικό ποδόσφαιρο, προσωπικότητες σαν τον Σαλπιγγίδη παίζουν τον ρόλο της όασης στην έρημο.

Γράφει ο Στράτος Σεφτελής...

Ποιοτικός ποδοσφαιριστής, σκεπτόμενος άνθρωπος, με συμπεριφορά πολιτισμένη. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ πρέπει να αισθάνονται περήφανοι που έχουν αυτόν τον παίχτη στην ομάδα τους. Τη στολίζει με την παρουσία του. Υπάρχει, όμως, μια (μικρή ελπίζω) μερίδα που έχει στοχοποιήσει αυτήν την ξεχωριστή προσωπικότητα. Πέντε χρόνια τώρα τον έχουν κάνει στόχο. Φαγώθηκαν! Τελευταίο κρούσμα προχθές στην Τούμπα, όπου υψώθηκε το απίστευτο πανό. Κάκιζαν τον «Σάλπι» επειδή ανταπέδωσε στους οπαδούς του ΠΑΟ στο ματς του ΟΑΚΑ το ιπποτικό χειροκρότημα αναγνώρισης της ποιότητάς του.

Η προτροπή του πανό... «να πας σ' αυτούς που χειροκροτείς» είναι, απλά και ξεκάθαρα, ντροπή! Αραγε έχουν αναρωτηθεί αυτοί, που είχαν τη φαεινή ιδέα, τι έχει προσφέρει ο καθένας τους στον ΠΑΟΚ και τι έχει προσφέρει ο «Σάλπι»; Αυτός που είναι πρώτος σκόρερ φέτος της ομάδας τους. Αυτός που άφησε συμβόλαιο με διπλάσια χρήματα στον ΠΑΟ για να γυρίσει στην ομάδα της καρδιάς του. Αυτός που δεν έχει δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα στον ΠΑΟΚ με τη συμπεριφορά του. Αυτός που όποτε ανοίγει το στόμα του έχει κάτι αξιόλογο να πει και όχι ψευτομαγκιές και δήθεν αντριλίκια. Δυστυχώς, όμως, μια μερίδα συμπατριωτών μας γελοιοποιούν μορφές σαν τον Σαλπιγγίδη και ηρωοποιούν τύπους σαν τον Γκαρσία. Γι' αυτό κατέρρευσε η κοινωνία μας!

Πηγή: Εθνοσπόρ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags