Facebook Pixel Οριστικά ΟΑΚΑ η ΑΕΚ!
| 2011-05-27 15:54:00

Οριστικά ΟΑΚΑ η ΑΕΚ!

Οριστικά ΟΑΚΑ η ΑΕΚ!

Πρόθεση της διοίκησης να εκδοθούν εισιτήρια διαρκείας μόνο στο κάτω διάζωμα ώστε να γίνει «έδρα» το Στάδιο.

Το δίλημμα ΟΑΚΑ ή επιστροφή στη Ριζούπολη παύει να ισχύει πλέον: Στην ΑΕΚ πήραν την οριστική απόφαση και την επόμενη σεζόν η Ένωση θα χρησιμοποιεί ως έδρα το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας όπως συμβαίνει από το 2004. Το σκεπτικό της απόφασης από τη διοίκηση είναι η προσπάθεια που γίνεται από τους Supporters και η πρόθεσή τους να προωθήσουν εισιτήρια διαρκείας σε συνδυασμό με τη συμμετοχή του κόσμου στην προσπάθειά τους. Δεν θέλουν δηλαδή να βάλουν περιορισμό στον κόσμο, από τη στιγμή που η Ριζούπολη δεν χωρά πάνω από 17.000 κόσμο.

Το θέμα ωστόσο δεν τελειώνει εδώ. Στην ΑΕΚ γνωρίζοντας και νοιώθοντας ότι το ΟΑΚΑ μόνο έδρα δεν είναι θα προσπαθήσουν να αλλάξουν το κλίμα στα παιχνίδια. Πώς; Σκοπεύουν να κλείσουν το πάνω διάζωμα και ο κόσμος της ΑΕΚ να βρίσκεται μόνο στο κάτω! Μόνο ένα παιχνίδι στα χρόνια που η ΑΕΚ χρησιμοποιεί το ΟΑΚΑ έχει συμβεί αυτό: Στον αγώνα με τον Εργοτέλη στις 20/3 του 2005 (3-0).Σε εκείνο το παιχνίδι η ΠΑΕ ΑΕΚ είχε ανοίξει μόνο το κάτω διάζωμα, είχε γεμίσει με 30.000 κόσμου (ήταν μάλιστα και Κυριακή μεσημέρι) και η ατμόσφαιρα ήταν καθαρά γηπεδική. Το ίδιο σκοπεύουν να κάνουν και τώρα στην ΑΕΚ εκδίδοντας εισιτήρια διαρκείας για το κάτω διάζωμα.

Η συγκεκριμένη πρόθεση ωστόσο θα εξεταστεί ακόμα, αφού υπάρχει κόσμος ο οποίος χρόνια ολόκληρα παίρνει διαρκείας και προτιμά θέσεις στο πάνω διάζωμα. Δεν αποκλείεται λοιπόν στην ΑΕΚ να βγάλουν διαρκείας για μερικές θέσεις στο πάνω διάζωμα και σε παλαιούς κατόχους και τα περισσότερα στο κάτω διάζωμα.

Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τα απλά εισιτήρια, ειδικά σε αγώνες που δεν αναμένεται μεγάλη προσέλευση. Θα εκδίδονται δηλαδή εισιτήρια στο κάτω διάζωμα, ώστε ο κόσμος να συγκεντρώνεται σε ένα σημείο, μήπως και το Στάδιο τη νέα σεζόν γίνει έδρα.

Πηγή: aek365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags