Facebook Pixel "Όνειρω ζω..."
| 2011-05-28 08:40:00

"Όνειρω ζω..."

"Όνειρω ζω..."

Μιχάλη Χατζηγιάννη τραγουδάει ο Αθανασιάδης μετά την κλήση του στην Εθνιική ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Έλληνας στράικερ στη "Sportday":

«Δεν είχα κανένα σημάδι το προηγούμενο διάστημα ότι μπορεί να κληθώ στην Εθνική ομάδα. Μπορεί βαθιά μέσα μου να ήταν ένα όνειρο, αλλά πραγματικά δεν το περίμενα. Δεν είχα μιλήσει με οποιονδήποτε για να με προϊδεάσει. Ένιωσα τεράστια χαρά και πραγματικά ευχαριστώ τον κ. Σάντος για την ευκαιρία που μου δίνει».

-Στέφανε, μιλάς για τον Σάντος, τον οποίο πολλοί κατηγόρησαν όταν εισηγήθηκε να πας δανεικός από τον ΠΑΟΚ στον Πανσερραϊκό. Λένε ότι σε αδίκησε.

«Το έχω πει πολλές φορές και πρέπει να το ξαναπώ. Εκείνος ο δανεισμός μού έκανε μεγάλο καλό. Δεν το λέω επειδή έτσι πρέπει. Το νιώθω και είναι η αλήθεια. Ήταν πολύ καθοριστικός για την καριέρα μου. Αυτό αποδείχθηκε και φέτος με τον ΠΑΟΚ».

-Νιώθεις ύστερα από αυτή την κλήση ότι κλείνει καλά μια ιδιαίτερη σεζόν για σένα;

«Πραγματικά ήταν η καλύτερη χρονιά μου. Έπαιξα στον ΠΑΟΚ, πήρα χρόνο, βοήθησα, έβαλα γκολ και να που τώρα θα παίξω και στην Εθνική. Πρέπει να πω ότι αυτό που τώρα γίνεται είναι ένα όνειρο ζωής για μένα».

-Όπως καταλαβαίνεις, όμως, δημιουργούνται και περισσότερες απαιτήσεις από σένα και για το μέλλον».

«Το ξέρω και το αντιλαμβάνομαι. Νιώθω, όμως, ότι έχω και εγώ ένα ακόμα κίνητρο παραπάνω για να βελτιώνομαι, να γίνω καλύτερος και να προσφέρω στον ΠΑΟΚ και στην Εθνική ομάδα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags