Facebook Pixel "Θα αφήσεις εποχή, αν..."
| 2011-05-28 10:09:00

"Θα αφήσεις εποχή, αν..."

"Θα αφήσεις εποχή, αν..."

Ο Σάντος έχει δηλώσει επανηλειμμένα πως πιστεύει πολύ στο ταλέντο του Φετφατζίδη και αυτό έδειξε και στην τελευταία προπόνηση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με συμβουλές και νουθεσίες στο νεαρό μέσο του Ολυμπιακού.
 

Σύμφωνα με τον «ΓΑΥΡΟ», ο Φερνάντο Σάντος έδειξε στον Γιάννη Φετφατζίδη τον τρόπο που ο μέσος του Ολυμπιακού μπορεί να διορθώσει τις αδυναμίες του, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Αυτό που κάνεις είναι λάθος. Δεν γίνεται να κάνεις την πάσα και να μην κάνεις κίνηση στον ελεύθερο χώρο για να μπορέσεις να πάρεις την μπάλα.

Οι πάσες σου πρέπει να είναι σαν σουτ. Να βάζεις περισσότερη δύναμη για να μην μπορεί ο αμυντικός να προλάβει την μπάλα. Παράλληλα, να γίνεις πιο επιθετικός και να συμμετέχεις περισσότερο στο παιχνίδι», τόνισε ο Σάντος στο νεαρό άσο του Ολυμπιακού, ενώ όταν είδε πως ο 20χρονος ποδοσφαιριστής στεναχωρήθηκε μετά τις υποδείξεις, ανέφερε:

«Όλα αυτά που σου λέω, στα λέω γιατί πιστεύω πως έχεις τεράστιες δυνατότητες και δεν σε μαλώνω. Και εγώ και όλοι μας θέλω να βελτιωθείς. Αν ξεπεράσεις τις αδυναμίες σου θα αφήσεις εποχή», τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός στον «Φέτφα», δείχνοντας έτσι πόσο εκτιμάει το ταλέντο του βραχύσωμου μέσου.

Πηγή: gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags