Facebook Pixel "Ταχύς Μαρκάνο, επιθετικογενής Ντιντάκ"
| 2011-05-28 11:04:00

"Ταχύς Μαρκάνο, επιθετικογενής Ντιντάκ"

"Ταχύς Μαρκάνο, επιθετικογενής Ντιντάκ"

Ο Ουρτάδο μπορεί να είναι "τουρίστας" στον Ολυμπιακό, αλλά έχει γνώμη για τους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας του Πειραιά.

Αναλυτικά όσα είπε στο «ΦΩΣ»:

Για τον Μαρκάνο: «Ο Μαρκάνο αγωνίστηκε περισσότερο ως στόπερ και λιγότερο ως αριστερός μπακ. Για την θέση του είναι αρκετά γρήγορος και εμπνέει μεγάλη σιγουριά. Δεν μπορώ να πω ότι μοιάζει με τον Αβραάμ ή τον Μέλμπεργκ γιατί κάθε ποδοσφαιριστής έχει τα δικά του στοιχεία. Είναι πάντως ταχύτατος ο Μαρκάνοκαι την ξέρει πολύ καλά τη θέση αυτή. Το καλό είναι ότι ξέρει να διαβάζει τις φάσεις και το παιχνίδι».

Για την χρησιμοποίηση του ως αριστερό μπακ: «Τον έχω δει φυσικά και ως αριστερό μπακ. Εκεί προσέχει περισσότερο πως θα αμύνεται, είναι πολύ καλός πάντως σε αυτό το κομμάτι. Τον θεωρώ πολύ καλό ποδοσφαιριστή».

Για τον Ντίντακ Βιλά: «Τον Ντίντακ τον είχα προλάβει στην Εσπανιόλ σε προπονήσεις και σε ελάχιστα ματς κυρίως φιλικού χαρακτήρα. Παίζει αριστερός μπακ, πάνω στην γραμμή και μάλιστα μπορώ να πω πως συγκαταλέγεται στην κατηγορία των επιθετικογενών μπακ».

Για την εργατικότητα του ασου της Μίλαν: «Είναι πολύ εργατικό παιδί απ' ότι μου έχουν πει. Θυμάμαι πως ήθελε να μάθει στην προπόνηση και πολλές φορές ρωτούσε πράγματα από εμάς, τους μεγαλύτερους. Είναι νεαρός και έχει όλο το μέλλον μπροστά του. Στην Εσπανιόλ έκανε μεγάλα παιχνίδια και γι' αυτό τον απέκτησε η Μίλαν».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags