Facebook Pixel Sorry Ζιλμπέρτο, αλλά διαφωνούμε!
| 2011-05-28 16:15:00

Sorry Ζιλμπέρτο, αλλά διαφωνούμε!

Sorry Ζιλμπέρτο, αλλά διαφωνούμε!

Καθίσαμε και διαβάσαμε το δεύτερο μέρος της μεγάλης συνέντευξης του Ζιλμπέρτο Σίλβα στον ΣΚΑΪ. Και υπάρχει ένα σημείο στο οποίο διαφωνούμε με τον μεγάλο Βραζιλιάνο. Αφορά τον Σωτήρη Νίνη…

Ο Ζιλμπέρτο έπλεξε το εγκώμιο του νεαρού μέσου και τόνισε ότι είναι σίγουρος ότι θα κάνει μεγάλη καριέρα εκτός Ελλάδος. Μάλιστα, όπως είπε πρόκειται για top παίκτη επιπέδου Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ!

Εδώ, λοιπόν, να μας επιτρέψει ο μεγάλος Ζιλμπέρτο να διαφωνήσουμε και να πούμε ότι -τουλάχιστον στην παρούσα φάση της καριέρας του- ο Σωτήρης Νίνης όχι επιπέδου Μπαρτσελόνα δεν είναι, αλλά ούτε Παναθηναϊκού!

Δεν έχουμε τίποτα με τον Νίνη, αλλά η εξέλιξή του δεν είναι αυτή που όλοι περιμέναμε. Και φέτος κινήθηκε στην μετριότητα και δεν έκανε τη διαφορά. Απορούμε, μάλιστα, πώς θα πάρει μεταγραφή το καλοκαίρι, όπως περιμένουν στον Παναθηναϊκό, και πού θα πάει και με πόσα χρήματα.

Τέλος πάντων, ο Νίνης δεν είναι επιπέδου Μπαρτσελόνα, όπως και να το κάνουμε. Γιατί αν ήταν δεν θα έπαιζε τώρα στον Παναθηναϊκό. Θα είχε φύγει προ πολλού. Έτσι δεν είναι, ρε Ζιλμπέρτο; Το ξέρουμε ότι τον αγαπάς τον Νίνη, αλλά μη λέμε και υπερβολές…
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags