29/05/11 - 07:58

Συνάντηση Γόντικα – Φερέιρα

Ο Δημήτρης Γόντικας θα συναντηθεί με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα το μεσημέρι της Δευτέρας για να συζητήσουν το ενδεχόμενο να συνεχίσουν οι δυο πλευρές την συνεργασία τους και τη νέα περίοδο.  

Συνάντηση Γόντικα – Φερέιρα
29.869views 0shares

Η ώρα της αλήθειας για την συνέχεια του Ζεσουάλδο Φερέιρα στον «πράσινο» πάγκο έφτασε. Ο πορτογάλος τεχνικός θα βρεθεί με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Δημήτρη Γόντικα για να συζητήσουν την συνέχεια της συνεργασίας τους.

Τόσο ο πορτογάλος, όσο και η διοίκηση του Παναθηναϊκού δείχνουν να επιθυμούν την συνέχιση της θητείας του Φερέιρα στον προπονητικό θώκο του Τριφυλλιού, ωστόσο υπάρχουν ανοικτά θέματα που πρέπει να ξεκαθαριστούν, πριν γίνει αυτό εφικτό.
Ο Φερέιρα θα ζητήσει κάποιες εγγυήσεις από τον Δημήτρη Γόντικα για την επόμενη ημέρα της ομάδας, ούτως ώστε να βεβαιωθεί ότι θα έχει στα χέρια του ανταγωνιστικό ρόστερ που θα ανταποκρίνεται στους στόχους που έχει μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός.

Σαφώς ο πορτογάλος θα ζητήσει να ενημερωθεί σχετικά με τις διοικητικές εξελίξεις του Παναθηναϊκού, αλλά και για το τι θα γίνει με το θέμα του τεχνικού διευθυντή.

Ο Γόντικας φέρεται να είναι πεπεισμένος ότι θα καταφέρει να πείσει τον πορτογάλο να παραμείνει στον Παναθηναϊκό μετά την κουβέντα που θα κάνουν οι δυο άντρες.

Πηγή: gazzetta.gr