Facebook Pixel Ο Μήτσος δεν... καίγεται στο ζέσταμα!
| 2011-05-29 12:01:00

Ο Μήτσος δεν... καίγεται στο ζέσταμα!

Ο Μήτσος δεν... καίγεται στο ζέσταμα!

Στην… τσίτα για τον 2ο τελικό με τον Ολυμπιακό βρίσκεται ο Διαμαντίδης. Ο σκύλος έμαθε ότι ο αρχηγός του Παναθηναϊκού έκανε και δική του, ξεχωριστή προπόνηση χθες, ενόψει του αποψινού ματς…

Ότι ο Δημήτρης Διαμαντίδης είναι μεγάλος παίκτης δεν το αμφισβητεί κανείς. Μάλιστα το πόσο σπουδαία προσωπικότητα είναι αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι αρκετοί αρχίζουν να τον συγκρίνουν με τον Νίκο Γκάλη, κυρίως λόγω των επιτευγματων και των τίτλων του!

Παρ’ όλα αυτά, ο Μήτσος δεν έχει ψωνιστεί! Ίσα-ίσα συνεχίζει τη σκληρή δουλειά και δεν επαναπαύεται με τίποτα! Προπονείται με το ίδιο πάθος και όρεξη σαν να είναι μικρό παιδί που διψάει να παίξει να παίξει μπάσκετ και σημειώσει και άλλες διακρίσεις!

Αυτό έκανε ο αρχηγός του Παναθηναϊκού το μεσημέρι του Σαββάτου. Σύμφωνα με πληροφορίες του σκύλου, ο γκαρντ του «τριφυλλιού» πήγε στο κλειστό του ΟΑΚΑ προκειμένου να εξασκηθεί μόνος του ενόψει του αποψινού τελικού με τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι ο 2ος της σειράς μετά το break των Πρωταθλητών Ευρώπης στο ΣΕΦ. Κι όλα αυτά μερικές ώρες πριν από την ομαδική προπόνηση, η οποία φαντάζεστε πόσο σκληρή μπορεί να γίνει όταν προπονητής είναι ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.

Ο Διαμαντίδης βέβαια είναι σίγουρο ότι γουστάρει και τα ζόρια και τα μεγάλα παιχνίδια. Γι’ αυτό βρίσκεται στην… τσίτα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags