Facebook Pixel Σειρά παίρνουν Δέλλας και «Λύμπε»
| 2011-05-29 13:00:00

Σειρά παίρνουν Δέλλας και «Λύμπε»

Σειρά παίρνουν Δέλλας και «Λύμπε»

Στην κουβέντα που πραγµατοποιήθηκε µεταξύ διοίκησης και τεχνικού επιτελείου τέθηκε ως ως προτεραιότητα η ανανέωση της συνεργασίας µε τους Τραϊανό Δέλλα, Νίκο Λυµπερόπουλο και Νίκο Γεωργέα.

Ο τελευταίος υπέγραψε ήδη το νέο του συµβόλαιο συµφωνώντας µέσα σε λίγα λεπτά και πλέον οι «κιτρινόµαυροι» αξιωµατούχοι θέλουν µέχρι την Τρίτη να κλείσουν και τις υποθέσεις µε τους δύο αρχηγούς. Αλλωστε, πρόκειται για ένα ζήτηµα που έθεσε ο Χιµένεθ πρώτο απ' όλα. Ο Ισπανός τεχνικός αλλά και όλοι όσοι ασχολούνται µε την «κιτρινόµαυρη» καθηµερινότητα θεωρούν πως για περισσότερο από ένα λόγους ο «Κολοσσός» και ο «Λύµπε» θα πρέπει να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην ΑΕΚ και του χρόνου.

Μάλιστα, η διοίκηση γνωρίζει πως η υπόθεση δεν θα κριθεί από οικονοµικές βάσεις, αλλά από την επιθυµία των δύο ποδοσφαιριστών. Γι' αυτό και, αν ο Λυµπερόπουλος και ο Δέλλας αποφασίσουν να µείνουν, η ανανέωσή τους θα γίνει σε χρόνο µηδέν. Ηδη οι δύο παίκτες είχαν µια πρώτη επαφή µε τη διοίκηση της ΑΕΚ, η οποία τους εξέθεσε το πλάνο της για τη νέα περίοδο, τους επικοινώνησε το τι είδους οµάδα φιλοδοξούν να δηµιουργήσουν και φυσικά τους ξεκαθάρισε πόσο σηµαντική θεωρούν την παρουσία τους τόσο εντός αγωνιστικών χώρων όσο και εντός των αποδυτηρίων.

Οι δύο παίκτες άκουσαν µε προσοχή τα πλάνα της διοίκησης και εφόσον ζήτησαν λίγο χρόνο για να χαλαρώσουν και να ξεφύγει το µυαλό τους από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις ανανέωσαν το ραντεβού τους για της αρχές της εβδοµάδας που έρχεται. Ετσι αύριο ή το αργότερο την Τρίτη αναµένεται να έχουν την καθοριστική επαφή µε τον πρόεδρο και τον τεχνικό διευθυντή της Ενωσης για να δώσουν την απάντησή τους.

Θα ζητηθεί µείωση

Με δεδοµένο πως η ΑΕΚ είναι αναγκασµένη να χαράξει σφιχτή οικονοµική πολιτική για τη νέα σεζόν, είναι λογικό πως η πρόταση που θα κατατεθεί και στους Δέλλα, Λυµπερόπουλο θα περιλαµβάνει µια µικρή µείωση αποδοχών. Κυρίως στον δεύτερο του οποίου οι ετήσιες απολαβές άγγιζαν τις 400.000 ευρώ, µε το συµβόλαιο του «Κολοσσού» να ανέρχεται φέτος περίπου στα 250.000 ευρώ.

Πάντως, κανείς εκ των δύο δεν φαίνεται να έχει ενστάσεις σε αυτό, µε το κύριο θέµα που θα κρίνει την απόφασή τους να είναι κατά πόσο η οµάδα θα µπορέσει να είναι ανταγωνιστική και να βγει από το διοικητικό αδιέξοδο.

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags