Facebook Pixel "Ό,τι χτίσαμε μαζί... "
| 2011-05-29 13:53:00

"Ό,τι χτίσαμε μαζί... "

"Ό,τι χτίσαμε μαζί... "

Τη συνύπαρξή τους στον ΠΑΟΚ και τις βάσεις που έβαλαν στην ομάδα μαζί θυμήθηκε ο Δερμιτζάκης, όταν τον ρώτησαν για τις επιτυχίες του Χάβου...

Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε μέσω του "SentraFM" για τον χθεσινό τελικό, αλλά και τις εμπειρίες του στον Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά:

-Για τον τελικό του Champions League:
"Ήταν ένα ιδιαίτερο ματς. Πριν από τη σέντρα δεν μπορείς να κάνεις πρόβλεψη αλλά η Μπαρτσελόνα δικαιολόγησε αυτό που κάνει όλη τη χρονιά. Να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να αναζητά τη νίκη μέσα από θεαματική εμφάνιση".

-Για τα στοιχεία στα οποία στηρίζεται το παιχνίδι της η Μπαρτσελόνα:
"Στη δουλειά και στην ομοιογένεια των παικτών στηρίζει πολλά. Παίζουν πολλά χρόνια μαζί αυτοί οι παίκτες. Έχουν αυτοματοποιήσει τα πάντα. Η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δυο ομάδες φάνηκε. Μέτρησε και η διαφορετική προσέγγιση του τελικού από τους δυο προπονητές".

-Για τον Αστέρα Τρίπολης:
"“Στον Αστέρα πήγα την τελευταία ημέρα των μεταγραφών. Δεν μπορούσαμε να πάρουμε παίκτες για να διορθώσουμε το πρόβλημα που υπήρχε. Προσπαθήσαμε και είχαμε βελτίωση ειδικά στην επίθεση. Όμως δεν καταφέραμε να πετύχουμε το στόχο της παραμονής. Οι προπονητές δεν φτιάχνονται μόνο από τις επιτυχίες και τα καλά αποτελέσματα, αλλά και μέσα από τα λάθη".

-Για τη θητεία του στον ΠΑΟΚ:
"Ήταν μεγάλο ρίσκο. Όμως το ρίσκο είναι για τους ικανούς. Ήταν μια δύσκολη περίοδος. Άλλο είναι να παίρνεις μια ομάδα και να τη φτιάχνεις εσύ και άλλο να πηγαίνεις κατά τη διάρκεια της σεζόν. Όταν φεύγεις από μια ομάδα φταίει σίγουρα κάτι, αλλά κρατάω τις ευχάριστες στιγμές. Κορυφαία στιγμή για μένα ήταν η πρόκριση επί της Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία. Η Φενέρ είχε αποκλειστεί από το Champions και το Europa League, αλλά δεν άλλαξε προπονητή κι έφτασε στο να κατακτήσει το πρωτάθλημα".

-Για τις επιτυχίες του αντικαταστάτη του στον πάγκο του ΠΑΟΚ, Μάκη Χάβου:
"Με ευχαρίστησαν οι επιτυχίες του Χάβου. Ήταν συνέχεια, όσων προσπαθήσαμε να χτίσουμε. Η σεζόν για τον ΠΑΟΚ ήταν επιτυχημένη. Έφτασε στους "32" στην Ευρώπη και στα ημιτελικά του Κυπέλλου, ενώ είχε και καλή εμφάνιση στα πλέι - οφ. Παρ' όλα αυτά έγινε αλλαγή προπονητή".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags