Facebook Pixel "Έρχομαι και φέρνω και τον φίλο μου!"
| 2011-05-30 08:01:00

"Έρχομαι και φέρνω και τον φίλο μου!"

"Έρχομαι και φέρνω και τον φίλο μου!"

Ο Βαλντές είπε πως είναι έτοιμος να φορέσει τα ερυθρόλευκα, ενώ τόνισε ότι μπορεί να μην έρθει μόνος του στο λιμάνι...

Ο Παραγουανός έδωσε πιθανότητες να έρθει στην Ελλάδα με τον φίλο του και συμπατριώτη του, Ριβέρος.

Ο Bαλντές παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα "Πρωταθλητής" και τόνισε τα εξής: «Ξέρω ότι ενδιαφέρεται για μένα ο Ολυμπιακός, εδώ και μέρες το γνωρίζω ότι με θέλει, και περιμένω να δω πως θα καταλήξει η συγκεκριμένη υπόθεση. Χαίρομαι που ενδιαφέρεται για μένα μία τόσο σημαντική ομάδα. Ξέρω πολλά για τον Ολυμπιακό.

Θέλω να παίξω με αυτή την ομάδα. Ξέρω ότι κατακτά πρωταθλήματα, ότι έχει σπουδαίους παίκτες και φυσικά θέλω να παίξω μαζί του στο Τσάμπιονς Λιγκ της νέας σεζόν. Μου φαίνεται εξαιρετική προοπτική και πραγματικά το θέλω πολύ. Δεν μπορώ να προβλέψω αν όντως θα έρθω τελικά, το σίγουρο είναι πως το θέλω πολύ και το εννοώ όταν το λέω αυτό. Έχω ακούσει από πολλούς τα καλύτερα.

Με θέλει η ομάδα, αυτό νομίζω είναι ξεκάθαρο. Δεν μπορώ όμως να πω περισσότερα. Όπως ξέρετε, έχω συμβόλαιο με την Χέρκουλες. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να έρθω».

Ο Βαλντέζ εξήγησε πως έχει η κατάσταση με την ομάδα του και κατά πόσο είναι εύκολο να «σπάσει» το συμβόλαιό του με την Χέρκουλες , λέγοντας: «Δεν είναι εύκολο αλλά γίνεται. Δεν υπάρχει περίπτωση να μείνω στη Χέρκουλες. Θα φύγω σίγουρα για να παίξω αλλού και ελπίζω να είναι ο Ολυμπιακός».

Ο 28χρονος επιθετικός μίλησε και για τον συμπατριώτη του, τον Ριβέρος, για τον οποίο επίσης υπάρχει «ερυθρόλευκο» ενδιαφέρον, και τόνισε ότι θα τον ήθελε στον Ολυμπιακό μαζί του μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για την ποδοσφαιρική του αξία:

«Έχω ακούσει ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Κριστιάν αλλά ακόμα δεν έχω μιλήσει μαζί του. Θα βρεθούμε αύριο (Δευτέρα) στην προπόνηση της Εθνικής ομάδας και θα έχουμε την ευκαιρία να μιλήσουμε αναλυτικά για τον Ολυμπιακό και για την πιθανότατα μεταγραφής μας στην ομάδα. Είναι σπουδαίος παίκτης ο Κριστιάν. Πραγματικά καλός και δεν το λέω επειδή είναι συμπαίκτης μου. Είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής του κέντρου που κάνει πολλά μέσα στο γήπεδο. Μπορεί να πασάρει και να αμυνθεί εξαιρετικά.

Ελπίζω να έρθουμε μαζί. Θα ήταν εξαιρετικό. Θα είχα και ένα φίλο στην ομάδα για να είναι όλα πιο εύκολα για μένα στο να συνηθίσω στην Ελλάδα και το νέο περιβάλλον», κατέληξε ο Βαλντέζ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags