Facebook Pixel Ωραίο χόμπι για μαζόχες…
| 2011-05-30 09:15:00

Ωραίο χόμπι για μαζόχες…

Ωραίο χόμπι για μαζόχες…

Έρχεται κάποια στιγμή, που και τα τελευταία αποθέματα αν(τ)οχής στερεύουν. Που η υπομονή εξαντλείται και ενεργοποιούνται τα πιο άγρια ένστικτα που φυλάσσονται στην ψυχή του κάθε ανθρώπου.

Γράφει ο Μιχάλης Στεφάνου...

Είναι η στιγμή της απόγνωσης. Σύμφωνοι, μιλάμε για μπάσκετ, όχι δα κάτι τόσο σπουδαίο, θα πουν κάποιοι. Μήπως όμως δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα;

Καλώς ή κακώς υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι, για τους οποίους ο Ολυμπιακός είναι τρόπος ζωής. Είναι ιδέα. Είναι το στήριγμα και το αποκούμπι τους μέσα σ’ αυτόν τον κωλόκοσμο. Υπάρχουν άνθρωποι που μέσω του Ολυμπιακού βρίσκουν διέξοδο στις σκοτούρες, τα βάσανα και τη φτώχεια τους. Βρίσκουν λόγο να χαμογελάσουν, να εκτονωθούν, να νοιώσουν νικητές σε κάτι.

Γι’ αυτό ο Ολυμπιακός είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα. Γι’ αυτό έχει τους περισσότερους και τους πιο πιστούς οπαδούς. Διότι τους προσφέρει το αίσθημα ανωτερότητας, την περηφάνια και τον τσαμπουκά, στοιχεία που τόσο λείπουν από τη καθημερινότητά τους. Όσο υπερβολικά κι αν ακούγονται όλα αυτά, δεν παύουν (όπως όλοι γνωρίζουμε) να είναι πέρα για πέρα αληθινά.

Διαβάστε ολόκληρο το σχόλιο στο katimagiko.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags