10/01/11 - 09:10

Κλείνει το Facebook;

Ο Mark Zuckerberg ανακοίνωσε πως το Facebook θα σταματήσει τη λειτουργία του εντός Μαρτίου αφού η σελίδα έχει ξεφύγει κάθε ελέγχου και του έχει προκαλέσει μεγάλο στρες.  

Κλείνει το Facebook;
41.398views 0shares

Αυτή η είδηση έχει κυκλοφορήσει σε όλο τον πλανήτη μέσω εκατοντάδων blog προκαλώντας ανησυχία στους φανατικούς χρήστες της δημοφιλούς σελίδας κοινωνικής δικτύωσης...
Φυσικά κάτι τέτοιο δεν έχει περάσει καν σαν σκέψη από το μυαλό του ιδρυτή του facebook και τον μετόχων της Facebook Inc, αφού θα ήταν σαν να γέμιζαν σακούλες με δισεκατομμύρια δολάρια και να τις πετούσαν από το παράθυρο!

Η «είδηση» είχε και αποσπάσματα από συνέντευξη του Mark Zuckerberg όπου τον παρουσίαζε να έχει δηλώσει: «Δεν είναι σπουδαίο θέμα, τόνισε σε ιδιωτική τηλεφωνική επικοινωνία και συνέχισε: Για να είμαι ειλικρινής, θεωρώ πως είναι καλύτερα να γίνει έτσι. Χωρίς το Facebook ο κόσμος θα μπορεί να βγαίνει έξω και να κάνει πραγματικούς φίλους. Αυτό είναι το σωστό».

Το νέο κυκλοφόρησε πολύ γρήγορα και στο facebook, αφού δεκάδες χιλιάδες χρήστες μέχρι στιγμής το έχουν μοιραστεί με τους φίλους τους μέσω των προφίλ τους. Φυσικά, δεν πρόκειται να γίνει κάτι τέτοιο, απλά με τέτοιες φήμες αυξάνεται το traffic του facebook κι ο δαιμόνιος Εβραίος Mark Zuckerberg , γίνεται ακόμη πλουσιότερος!

ΠΗΓΗ: newsday.gr