Facebook Pixel Περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις…
| 2011-01-10 09:45:00

Περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις…

Περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις…

Μεταγραφές τύπου Σισέ, Ζιλμπέρτο Σίλβα και Λέτο ανήκουν στον παρελθόν για τον Παναθηναϊκό. Πλέον έρχονται πωλήσεις. Το αποκάλυψε και ο Πολέμης.

Ο Αδαμάντιος Πολέμης στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με τον Άρη μπορεί να τα «μάσησε» σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο να αναλάβει την προεδρία του Παναθηναϊκού, ωστόσο ήταν πέρα για πέρα ξεκάθαρος αναφορικά με τα οικονομικά του συλλόγου.

Ο Πολέμης είπε ότι ο Παναθηναϊκός στην καλύτερη περίπτωση (που σημαίνει βγαίνω πρωταθλητής και εξασφαλίζω το παραδάκι από το Τσάμπιονς Λιγκ) θα έχει έλλειμμα τη νέα σεζόν 10 εκ. ευρώ! Επίσης, αποκάλυψε ότι οι μέτοχοι δεν είναι ζεστοί να βάλουν άλλα χρήματα στην ΠΑΕ μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι ο σύλλογος αλλάζει αναγκαστικά πολιτική. Πρέπει θεωρείται, λοιπόν, σίγουρο ότι οι «πράσινοι» θα επιδιώξουν να πουλήσουν βασικό ποδοσφαιριστή το καλοκαίρι που μπορεί να πιάσει καλά λεφτά.

Ακόμα, είναι δεδομένο ότι ο Ζιλμπέρτο δεν θα ανανεώσει για να απαλλαγεί η ομάδα από ένα τόσο βαρύ συμβόλαιο.

Σε ό,τι αφορά την ενίσχυση; Το πλάνο προβλέπει απόκτηση νεαρών ελπιδοφόρων παικτών και συμβόλαια τα οποία δεν θα ξεπερνούν το 1 εκ. ευρώ...

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags