Facebook Pixel Ο καπετάνιος παραμένει στη γέφυρα
| 2011-05-30 15:43:00

Ο καπετάνιος παραμένει στη γέφυρα

Ο καπετάνιος παραμένει στη γέφυρα

Ο κάπτεν του Πανιωνίου, Φανούρης Γουνδουλάκης, θα συνεχίσει για δύο ακόμα χρόνια στους "κυανέρυθρους", όπως ενημέρωσε επίσημα η ΠΑΕ,  επιβεβαιώνοντας το προηγούμενο ρεπορτάζ μας.

"Η ΠΑΕ Πανιώνιος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Φανούρη Γουνδουλάκη. Ο αρχηγός της ομάδας θα συνεχίσει να φοράει την «κυανέρυθρη» φανέλα για τα επόμενα δύο χρόνια", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση στο σάιτ του συλλόγου.

Μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, ο έμπειρος παίκτης δήλωσε αποκλειστικά στο panionios.gr: «Σε αυτή την απόφασή μου το πρώτο και το τελευταίο πράγμα που μέτρησε ήταν το συναίσθημα. Ο σύλλογος βρίσκεται σε μία κρίσιμη καμπή της ιστορίας του και θέλω και εγώ από την πλευρά μου να τον βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις».

Στην συνέχεια ο Φανούρης Γουνδουλάκης τόνισε: «Θέλω να ευχαριστήσω, τόσο την διοίκηση, όσο και την τεχνική ηγεσία, τον προπονητή μας, Τάκη Λεμονή και τον team manager, Γιώργο Δέδε, γιατί μου έδειξαν με τον καλύτερο τρόπο πόσο με ήθελαν στην ομάδα».

Τέλος και όσον αφορά στον κόσμο της ομάδας, ο αρχηγός του Πανιωνίου τόνισε: «Είναι μία περίοδος κατά την οποία δεν μπορούμε να μιλάμε για στόχους. Αυτό που πρέπει να ξέρει ο κόσμος είναι ότι εμείς οι ποδοσφαιριστές θα δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Ειδικά αυτή την χρονιά, είναι αναγκαίο να βρεθεί ο κόσμος δίπλα μας και να μας στηρίξει».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags